Retraite catering

Cateraars voor jouw retraite

Ben jij op zoek naar een gezellige & kwalitatieve cateraar voor jouw retraite? Op deze pagina vind je cateraars die wij persoonlijk aanbevelen voor heel veel lekkers!

Eva Reyes - Retreat Food

Onbewerkte & Biologische Plantbased catering voor Retreats – “Food is not about impressing people, its about making them feel good

Het pad naar een plant-based lifestyle heeft mijn leven veranderd, het blijft voor mij fascinerend hoe ingrediënten die ZO goed voor je lijf zijn tot zulke ongelooflijk lekkere gerechten omgetoverd kunnen worden! Plantaardig, biologisch en onbewerkt eten is ongelooflijk smaakvol!

Met Retreat Food wil ik dit mensen laten ervaren… hoe lekker en makkelijk écht gezond eten kan zijn en hoeveel fitter en mentaal sterker je er van wordt. Dit doe ik door middel van diversiteit in de maaltijden met deze prachtige, helende ingrediënten. Bij mijn maaltijden geef ik graag een stukje bewustwording mee door middel van menukaarten met feiten over de ingrediënten en wat deze doen voor je lijf. Retreat Food staat voor smaak, gezondheid en presentatie!

Ik ben te vinden via Instagram @retreatfood.nl, de mail hi@retreatfood.nl of telefonisch 06-57178433.

Previous
Next
× Vragen? Stel ze hier :-)