Retraite catering

Cateraars voor jouw retraite

Ben jij op zoek naar een gezellige & kwalitatieve cateraar voor jouw retraite? Op deze pagina vind je cateraars die wij persoonlijk aanbevelen voor heel veel lekkers!

Flora Catering - Plantaardig & Biologisch

“Als mens zijn we onderdeel van de cycli van de natuur en we staan in verbinding met de omgeving. Ik zie voeding als een stuk levend natuur dat we innemen en ik geloof dat eten dient als schakel tussen de mens en natuur. Vanuit deze overtuiging kook ik plantaardig en biologisch.

Voeding is een ‘offering’ naar ons lichaam en door te kiezen voor pure ingrediënten, zorgen we niet alleen goed voor onszelf, maar ook voor de aarde. Ik geloof dat de mens is afgestemd is op het ritme van de natuur en door de producten van de seizoenen te nemen, creëren we het meeste harmonie tussen de behoefte van ons lichaam en de producten die in het seizoen aanwezig zijn.

Koken is voor mij als alchemie waarbij ik de voedingsstoffen uit de aarde gebruik om een gebalanceerde maaltijd te maken die smaakvol, speels en puur is. De maaltijden die ik aanbied zijn: biologisch, plantaardig, seizoensgebonden en bereid met liefde & plezier!”

Zou je Flora willen inschakelen voor jouw retraite? Via de telefoon is ze te bereiken op: 06-83181818 en via de mail op flooringhels@gmail.com.

Previous
Next
× WhatsApp ons jouw vraag :-)