Retraite locaties

Retraite locaties in Nederland

Ben jij als retraitegever op zoek naar een sfeervolle en fijne locatie met overnachtingsplekken? Op deze pagina’s vind je een selectie van retraite locaties die wij aanbevelen. Dit kunnen beginnende locaties zijn die wij ondersteunen met de lancering, maar ook locaties die al wat langer bestaan.

Boerderij "De Linde" - Linde / Drenthe

In het mooie en rustige Drenthe staat een prachtige woonboerderij die momenteel als groepsaccommodatie functioneert. Deze accommodatie is overgenomen door een nieuwe eigenaar en is vanaf augustus 2022 te gebruiken als retraite locatie.

Op de boerderij zijn 30 tot 40 slaapplekken, 2 keukens, een eetzaal/barruimte, slaapzolder met bedstedes en een bijgebouw met aparte slaapkamers. Op de locatie is een speel- en sportveld aanwezig en in het natuurgebied rondom de boerderij zijn vele mooie wandelroutes naar bijvoorbeeld ‘Het zwarte gat’ (een meer).  Op De Linde wordt nog het een en ander verbouwd om de locatie nóg sfeervoller te maken maar voor de beeldvorming staan hiernaast de foto’s van de locatie zoals deze nu is. Zo zal er een workshopruimte en yoga- en cursusruimte komen, een hottub, sauna en bijvoorbeeld een natuurzwemvijver.

Wil jij in de periode augustus-december een retraite geven en zoek je nog een locatie? Neem dan contact op met eigenaar Taco via +316 450 540 84 of tacoadriaan@live.nl. De website is op dit moment nog in de maak, waarop je in de toekomst ook direct kan boeken en reserveren. 

Previous
Next
× Vragen? Stel ze hier :-)