Retraite locaties

Retraite locaties in Nederland

Ben jij als retraitegever op zoek naar een sfeervolle en fijne locatie met overnachtingsplekken? Op deze pagina’s vind je een selectie van retraite locaties die wij aanbevelen.

Bij de Rode Beuken (14 slaapplaatsen) - Gelderland

Retraitelocatie Bij de Rode Beuken in Toldijk, is een (h)eerlijke plek in het coulisselandschap van de Achterhoek voor verschillende soorten retraites. Ervaar hoe een kleine krachtplek verschillende processen kan ondersteunen. Ben je opzoek naar een locatie waarbij jij ontzorgd wordt zodat je je helemaal op jouw deelnemers kunt focussen? Lees dan zeker even verder!

We hebben een aantal ruimtes beschikbaar waaronder een grotere ruimte van ongeveer 60m2 met vloerverwarming die gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld Yoga of Qi-gong sessies. Daarnaast hebben we ook nog twee achthoekige houten geschakelde Cabins, geschikt voor 1-op-1 sessies of yogasessies voor kleinere groepen.

We verzorgen alle maaltijden zelf met zo veel mogelijk eigen- en streek producten en qua dieetwensen kunnen we regulier, vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, lactose vrij verzorgen. In totaal hebben we 14 slaapplekken verdeeld over 6 verschillende plekken op het terrein waaronder 3 oldtimer caravans.

Ben je nieuwsgierig en wil je graag een keer komen kijken & voelen en overleggen wat de mogelijkheden zijn neem dan contact met ons op en dan maken we snel een afspraak! Kijk voor nog meer informatie op www.retraitebijderodebeuken.nl of neem contact met ons (Lara Abbink & Helene Knoester) op via info@bijderodebeuken.nl of whatsapp op 06 419 149 62.

Previous
Next

Boeddhawierde (12 slaapplaatsen) -

Retraite centrum De Boeddhawierde is een mooie locatie in Usquert waar allerlei soorten retraites gegeven kunnen worden. Het ligt tegenover de dorpskerk op de terp, een plek die van oudsher als heilig werd ervaren, en die sfeer is nog steeds voelbaar.

Het centrum is geschikt voor groepen tot 10 personen. Er is grote sfeervolle workshopruimte van 10 bij 10 meter, een goed uitgeruste keuken, twee fijne badkamers, een mooie tuin met eigen groenten/vruchten, vier 2-persoonsslaapkamers en één slaapzaal voor 4 personen. 

Het is mogelijk om het huis in zijn geheel te huren en zelf te koken, maar wij kunnen ook gastheer/vrouw zijn en voor alle maaltijden zorgen. We koken vegetarisch of veganistisch.

Voor meer info kijk op www.boeddhawierde.nl. Je bent ook van harte welkom om de sfeer te komen proeven of te overleggen over de mogelijkheden. Neem contact op met Meynard (Silavadin) op meynardvasen@gmail.com of bel/stuur een appje naar 06-19830991.

Previous
Next
× Vragen? Stel ze hier :-)