Programma do 22 juli t/m zo 25 juli

Wij (Simone, Ménou, Sophie & Martijn) delen graag onze tools, sessies, en methodes die voor onze ontdekkingstocht door het leven enorm waardevol zijn. Deze tools hebben ons dichterbij onze kern en tot elkaar gebracht. Met veel enthousiasme, passie en liefde delen wij deze pareltjes met jullie. Kom helemaal tot rust en tot bloei op deze krachtige plek in het bos. We nodigen je uit om je telefoon uit te zetten, te verbinden met de natuur, je zusters en met jezelf.

Programma

Tijdens deze retraite kijkt ons team naar wat het meest dienend is voor de groep in het moment. Hier zal de inhoud van het programma op aangepast worden om zo de juiste ervaring te creëren. 

Je kan inspirerende sessies verwachten waarin we de volgende elementen met je delen zoals: meditatie, lichaamswerk, ecstatic dans, energiewerk, mindfulness, stembevrijding en een ijsbad ervaring. Ontdek de kracht van je eigen adem. Van kwetsbaarheid. Authentieke verbinding, rituelen en ceremonies. 
 
Let’s wake and shake up the magical power you carry within!

Donderdag: landen in jezelf en op de plek
Donderdag tussen half 7 en 7 uur ben je welkom op de locatie. Er is genoeg tijd om je zusters te ontmoeten en je verhaal te delen. We zullen sharing groepjes maken waarmee je intiem je ervaringen kunt delen. Ervaar de kracht van het zusterschap en voel je gedragen door de groep. In de avond ontvang je een krachtige cacao ceremonie waarin je heldere intenties kunt zetten voor jouw eigen reis. Wat dient jou niet meer? Als je dit los laat maak je ruimte voor iets nieuws. Wat wat wil je verwelkomen in jouw leven? 

Vrijdag: kom thuis in jezelf en volg je eigen flow
Op de tweede dag beginnen we de dag met een krachtige adem en ijsbad sessie. Kom dichterbij je eigen kern en ervaar innerlijke harmonie. Geniet na deze sessie van een heerlijk uitgebreid ontbijt. Daarna heb je genoeg vrije tijd om te genieten van het prachtige bosrijke gebied van Venwoude en kan je ervaren hoe het is om in je eigen flow te stappen. Voel waar jouw lichaam, geest en ziel zin in hebben, niks moet - alles mag! Lees een boek, kruip lekker in bed of ga op avontuur in het bos. Hierna komen we weer samen en delen we onze ervaringen en kan je genieten van nog meer inspirerende sessies. 

Zaterdag: Voel je vuur, speel en geniet!
Op de derde dag maken we een diepe duik in onszelf. We nodigen je uit om je eigen vuur te voelen en te gaan staan voor wie jij werkelijk bent. Je wordt uitgenodigd om jezelf te laten zien en jezelf te bevrijden van belemmerende overtuigingen of patronen. Dans, zing, speel en geniet! Kom in balans door jezelf te verbinden met jouw vrouwelijkheid via jouw baarmoeder, hart en hoofd. In de avond is er een krachtige volle maan ceremonie. De volle maan geeft ontzettend veel energie en versterkt alles waardoor al jouw intenties een extra boost krijgen. 

Zondag: Integratie en tijd om jezelf te vieren
Op de laatste dag is er tijd voor verzachting, ontspanning en ontvangen door onder andere middel van Reiki. Ervaar hoe je kunt werken met de universele levensenergie en hoe je jezelf kunt beschermen voor lagere energieën. Op deze dag vieren en integreren we ook wat we hebben meegemaakt. We vieren onze groei en vrouwelijkheid en nemen de tools mee naar huis die voor ons resoneert. Rond half 4 is de retraite afgelopen en vlieg je uit met alle nieuwe inzichten en tools terug in de gewone wereld. Wetende dat.. "All is Within" ;)

* Als de retraite door omstandigheden niet door kan gaan wordt de datum verplaatst naar 28 t/m 31 oktober 2021

Hoe is het overnachten geregeld?
Je kunt kiezen uit een 2-persoonskamer of kamperen in eigen tent/camper in het bos (voor de avonturier onder ons). Als je iets meer privacy verlangt kun je tegen een meerprijs van 50 euro voor het hele weekend een 1-persoonskamer boeken. 

Hoe is het eten geregeld?
Er zullen drie veganistische vers bereide maaltijden geserveerd worden per dag voor de optimale voeding voor lichaam, geest en ziel! Vers bereid door onze privé chef, alles biologisch en organisch. 

retraite nederland juli 2021
Ga terug naar de Agenda

Wil je deelnemen aan de retraite? Vul het inschrijfformulier in door op de button 'inschrijven' te klikken. Simone neemt vervolgens contact met je op om te kijken of deze retraite aansluit bij jouw wensen.

Agenda