Reiki

Tijdens de retraite zullen wij jullie introduceren met Reiki door middel van een reiki zelf healing en een reiki share. Je krijgt tijdelijk een inwijding van Reiki, zodat je de energie kunt ervaren. Tijdens de reiki zelf healing, ga je jezelf reiki geven en ervaren wat dit met je kan doen. Tijdens de reiki share gaan wij elkaar een Reiki behandeling geven.

Wat is Reiki?

Reiki is een Japanse methode die het zelfgenezende vermogen van het lichaam hersteld. Het is een eeuwenoude geneeswijze, die makkelijk te leren is om bij jezelf of bij anderen uit te voeren. Het woord “Rei” betekent Universele en “Ki” betekent levensenergie. Ik ervaar deze energie, als onvoorwaardelijke liefde. Deze is er altijd, maar vaak zijn wij er ons niet van bewust. Door middel van Reiki kan je snel contact maken met deze liefde voor jezelf.

Je werkt via de handen met de Universele levensenergie. De gever is als het ware een doorgeefluik van de energie aan de ontvanger. De energie stroomt via het kroonchakra door het lichaam, via de handen naar de ontvanger. Door deze methode, werk je met het licht waardoor je geen energie van anderen kan overnemen of bang zijn dat je het “niet” goed doet. Blokkades of tekorten op diverse lagen in het lichaam worden door middel van deze energie teruggebracht naar de natuurlijke balans van het lichaam. Dit kan zijn op de mentale, fysieke en emotionele laag van het lichaam.

Een retraite volgen met onze coaches?

Roos-Veerle en Simone helpen jou graag bij de huidige vraagstukken die je momenteel hebt in het leven en zetten hun kwaliteiten graag in om je verder te helpen, meer rust in te bouwen en je leven zo in te richten als je zelf wilt!

Bekijk onze agenda