Naar overzicht

3-Daagse Dru Yoga Vrouwen Retraite

Laatboek korting: €475,- in plaats van €550,-. Nog maar 3 plekken vrij.

Ga je mee op een sprankelend lenteweekend voor vrouwen op een betoverende plek in Zeeland? Hier is alle ruimte om helemaal jezelf te zijn en je te verbinden met jouw diepste wijsheid, met de kracht en stilte van de natuur… en daarnaar te luisteren.

Op dit inspirerende yogaretreat ervaar je de kracht van Dru Yoga & meditatie, ook wel de “Yoga van het Hart” genoemd. In de sessies beleef je een yoga ervaring die niet alleen gericht is op het fysieke lichaam, maar waar aandacht is voor alle lagen van wie jij bent. Een harmonieuze, verdiepende ervaring van zachtheid en kracht, klassieke asana’s en energetische bewegingen op het ritme van je adem, die je brengen bij een diepgaand gevoel van verbinding met jezelf, met jouw wijze hart en jouw eigen sprankelende licht. Geschikt voor alle niveaus.  

Ondersteund door visualisaties, mantra’s en affirmaties, aromatherapie en prachtige achtergrondmuziek gaan we bewegen, verzachten, ontspannen en weer opladen.

Naast de yogasessies geniet je van heerlijk biologisch vegetarisch eten (door onze privé chef!), bijzondere ervaringen in de natuur en volop tijd voor jezelf om door de bloementuin te slenteren, het nabije strand te verkennen, een fijn boek te lezen, wat je maar wilt!

Ben je toe aan een liefdevol weekend voor jezelf, waarin je even op de pauzeknop mag drukken en stilstaan bij wat je voelt vanbinnen? Even niets hoeven, alles loslaten, eindelijk echte aandacht voor jou, lieve vrouw?

In een groep fijne vrouwen, op een magische plek ver weg van het drukke leven, stel ik alles in werking om jou te laten ontspannen, genieten en weer de verbinding te ervaren met jouw hart, jouw ziel, jouw kracht. Zodat je weer ruimte voelt, je vrij voelt, je weer jezelf voelt, vol energie en stralend in jouw eigen authentieke vrouwelijke kracht.

Dit doen we door middel van de lessen Dru yoga & meditatie rondom de thema’s “landen in jezelf”, “liefdevol loslaten”, “innerlijke kracht”, “intuïtie” en “verbinding”. Deze sessies zijn een retreat op zich, met precies de juiste muziek die jouw hart weet te raken. We gebruiken passende affirmaties, geleide visualisaties, energiewerk, ademhalingsoefeningen en diepe ontspanning door middel van klankschalen. Daarnaast zijn er tal van bijzondere extra’s in de natuur zoals een transformerende vuurceremonie, een verstillende strandwandeling en helende Yoga Nidra.

Heb je zin om al eerder aan te komen en vast te landen? Je kunt vooraf een extra nachtje bijboeken op de donderdag vanaf 20:00 uur. Je betaalt dan €55 extra voor de overnachting en ontbijt. Geef dit aan bij je reservering.

Het retreat vindt plaats op Finca Vrij, een prachtige, kleurrijke locatie in de nabijheid van het strand. De 5500 vierkante meter grote privétuin zorgt voor een bloemrijke bubbel met allerlei verborgen plekjes, kronkelpaadjes en weidse uitzichten.

Er is een lichte, ruime yogazaal met verwarmde vloer en openslaande deuren. Een fijne, warme plek om helemaal te landen en te ontspannen met uitzicht op de binnentuin vol heerlijke kruiden en bloemen.

De sfeervolle orangerie is de plek om met elkaar binnen te zitten, te relaxen en te eten. Met mooi weer doen we dat natuurlijk buiten! Al voelt het hierbinnen ook een beetje als buiten met de zoveel planten, licht en vrolijkheid.

Deze inspirerende locatie is exclusief voor ons retreat gereserveerd.

Het adres: Kapelleweg 29, 4322 NG Scharendijke

De retraite heeft een flexibel programma die afgestemd is op de energie van de groep. Alle workshops zijn vrijwillig en als je behoefte hebt om je even terug te trekken is dat helemaal prima. Onderstaand toch een voorbeeld van hoe een weekend eruit zou kunnen zien, zodat je een beeld hebt bij het programma. 

Vrijdag
10:00 uur – Welkom en ontvangst
11:30 uur – Dru Yoga & Openingsritueel
13:00 uur – Lunch
16:00 uur – Dru Yoga “Liefdevol loslaten”
18:30 uur – Diner
20:00 uur – Meditatie & vuurceremonie

Zaterdag
08:00 uur – Licht ontbijt
09:30 uur – Dru Yoga “Innerlijke kracht”
11:30 uur – Brunch
12:30 uur – Vrije tijd
15:00 uur – Verwenhapje
16:00 uur – Dru Yoga “Intuïtie”
18:30 uur – Diner
20:00 uur – Strandwandeling & Yoga Nidra

Zondag
8:00 uur – Licht ontbijt
09:30 uur – Dru Yoga “Verbinding”
11:30 uur – Brunch
14:00 uur – Afrondingsritueel
15:00 uur – Verwenhapje
15:30 uur – Uitzwaaien

Je slaapt in een sfeervol minihuisje dat je deelt met 1 andere deelneemster. Je beschikt per huisje over een slaapverdieping met 2 eenpersoonsbedden, eigen sanitair, keuken en woonkamer, plus een terrasje voor de deur middenin de bloemen van de omringende tuin.
Beddengoed is inbegrepen.

Iedere dag tovert onze professionele kok met veel liefde overheerlijke biologische, vegetarische maaltijden voor ons op tafel. De ingrediënten zijn veelal lokale seizoensproducten en komen soms zelfs uit eigen moestuin! Daarnaast zijn er voldoende tussendoortjes en is er onbeperkt water, thee en fruit.

Laat je het weten als er voedselintoleranties zijn? Onze kok houdt hier vanzelfsprekend rekening mee. Dit kan je aangeven in het ‘opmerkingen veld’ tijdens de reservering. 

Deze retraite is inclusief:

 • 1-2 Dru Yoga & Meditatie sessies per dag
 • Avondprogramma’s met o.a. Yoga Nidra, Strandwandeling en Vuurceremonie
 • 2 Overnachtingen
 • Alle maaltijden en tussendoortjes
 • Onbeperkt thee, water en fruit
 • Yogamateriaal
 • Beddengoed
 • Toeristenbelasting

Deze retraite wordt gegeven door ervaren yoga docente Dorinde vanuit haar eigen bedrijf DoorYoga. Lees meer over Dorinde onderaan deze pagina. 

Annuleringsvoorwaarden

 • Als de minimale groepsgrootte van 8 personen niet wordt behaald, wordt het retreat geannuleerd en wordt het inschrijfgeld volledig gerestitueerd.
 • Als de organisatie om andere redenen genoodzaakt is het retreat te annuleren wordt het inschrijfgeld volledig gerestitueerd.

Als de deelnemer zelf annuleert, dan zijn wij genoodzaakt om het volgende door te berekenen (tenzij jij of wij een vervanger vinden):

 • tot 2 maanden van tevoren: 10% van de totale som
 • tot 4 weken van tevoren: 25% van de totale som
 • tot 1 week van tevoren: 50% van de totale som
 • binnen 1 week: 75% van de totale som

Covid
Als de retraite niet doorgaat vanwege overheidsmaatregelen, krijg je 100% van de reeds gedane betaling terug óf je kan ervoor kiezen je deelname te verplaatsen naar een volgende editie. 

Wat anderen zeggen

3 dagen / 2 nachten

550 475

Maak kennis met
de retraitegever

Dorinde de Boer - dru yoga retraite

Dorinde de Boer is een gepassioneerde yoga docente die een heerlijke vorm van yoga geeft: Dru Yoga, ook wel 'yoga van het hart' genoemd. Lees meer over Dorinde en haar bedrijf DoorYoga.

Lees meer over Dorinde

Ervaringen
van andere

Anderen
bekeken ook

× WhatsApp ons jouw vraag :-)