Naar overzicht

3-Daagse Retraite – ‘Regie over je eigen leven’

Leef jij het leven van je dromen? Roel en zijn team nemen je drie dagen mee op avontuur naar de verbinding met jezelf. Drie dagen lang plezier maken, lachen en ontdekken wie je écht bent staan op nummer één. Er worden avontuurlijke, creatieve activiteiten gedaan en toffe uitdagingen waarmee al je zintuigen worden geprikkeld.

Ga je mee op een 3-daagse reis waarin je jezelf op een speelse manier beter leert kennen? In verbinding komt met je passies, verlangen en leert hoe je je droomleven kan uitstippelen?

Op een mooie locatie in de bossen van Winterswijk wordt je in de watten gelegd. Overal is aan gedacht zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is, JIJ!

Door avontuurlijke en creatieve activiteiten, spelletjes en andere uitdagingen zullen al je zintuigen worden geprikkeld.

Hierdoor raak jij weer in verbinding met je eigen dromen en leg je de basis voor de rest van je leven. Ons team gaat jou dit weekend in de watten leggen zodat je weer even de focus kan leggen op wie écht belangrijk is: jijzelf. Even geen verlangens van anderen waar je aan moet voldoen, gewoon even me-time. 

Wat levert deze retraite je op?

 • Je ervaart rust en helderheid in je hoofd & lijf;
 • Je batterij  is weer opgeladen.
 • Je weet welke beginstappen jij te zetten hebt om je droomleven werkelijk te maken;
 • Je zit vol zelfvertrouwen, je hebt een stralende lach en je ogen glimmen weer.

Tijdens deze driedaagse op een prachtige locatie in de natuur, staan plezier en lachen op nummer één. We gaan:

 • Ontdekken wat jouw dromen en verlangens zijn.
 • Uit je comfortzone stappen;
 • Heel veel lachen en plezier maken;
 • Mediteren;
 • Yoga voor ontspanning (voor elk niveau);
 • Fijne visualisaties.

Wil je ook mee met deze driedaagse en jezelf op een speelse manier ontdekken, weer het kind in jezelf te voelen, je passie en verlangens inzien en stappen zetten richting je droomleven?

Deze retraite vindt plaats op een bijzondere plek midden in de natuur, aan de rand van de prachtige bossen van Winterswijk en Ratum. Een plek waar je je meteen thuis voelt.

Ratum is een prachtige buurschap. Het coulisselandschap met haar kronkelende beekjes, houtwallen, zandpaden en scholtengoederen leent zich uitstekend om te wandelen.

De accommodatie beschikt over voldoende parkeergelegenheid, maar is wat lastig te bereiken met openbaar vervoer. Mocht je met het openbaar vervoer komen, zorgen wij dat je wordt opgehaald op treinstation Winterswijk.

Het adres: Veldboomweg 13, 7106 CG Winterswijk Ratum

De retraite heeft een flexibel programma die afgestemd is op de energie van de groep. Alle workshops zijn vrijwillig en als je behoefte hebt om je even terug te trekken is dat helemaal prima. Onderstaand toch een voorbeeld van hoe een weekend eruit zou kunnen zien, zodat je een beeld hebt bij het programma. 

Vrijdag
13.00 – Aankomen, ontvangst, welkom en lunch.
13.30 – Kennismaking en middagprogramma
18.00 – Diner
19.30 – Avondprogramma

Zaterdag
8.30 – Ontbijt
10.00 – Ochtendprogramma
12.30 – Lunch
14.00 – Middagprogramma
18.00 – Diner
20.00 – Avondprogramma

Zondag
8.30 – Ontbijt
10.00 – Ochtendprogramma
12.30 – Lunch
16.00– Tijd om naar huis te gaan

Je overnacht op een mooie locatie in de bossen van Winterswijk. Waarbij je een keuze hebt of je alleen of op een (tweepersoons) gedeelde kamer slaapt. De kamers zijn voorzien van een bed voor jezelf zodat je je kan terugtrekken in alle rust wanneer je dat wilt. Op je kamer is een wastafel aanwezig en er zijn op de gang douches beschikbaar in een van de prachtige badkamers.

Je wordt ook culinair verwend tijdens de driedaagse. Alle dagen (vegetarisch) ontbijt, lunch, middagsnack, diner en avondsnack inbegrepen. We werken in de keuken met veelal verse (seizoen) producten. Je kan tussendoor altijd vers fruit pakken. Ook water, koffie, thee en sap. Voor alles is gezorgd waardoor jij je alleen maar hoeft te focussen op jezelf en jouw processen.

Heb je dieetwensen of bepaalde intoleranties? Geef dit dan aan tijdens het reserveren, dan houden we daar rekening mee! 

Deze ont-dekkings retraite is inclusief:

 • Twee overnachtingen;
 • Alle workshops + begeleiding;
 • Alle maaltijden + snacks + drankjes;
 • Dagelijkse begeleide meditatie en yoga;
 • Beddengoed en twee handdoeken;
 • Verbinding met een groep gelijkgestemde mensen.
Review van kok en oud-deelnemer Peter: Review van oud-deelnemer Irene:   Review van oud-deelnemer Max:

Deze retraite wordt gegeven door Roel en zijn team van het bedrijf ROEL: Regie Over Eigen Leven. Onderaan deze pagina lees je meer over Roel en het team. 

Annuleringsvoorwaarden

Neemt u deel aan een retraite van Regie Over Eigen Leven, dan gelden de algemene voorwaarden van Regie Over Eigen Leven. Als deelnemers besluiten zich vrijwillig terug te trekken dan hebben zij recht op terugbetaling van ten hoogste een deel van de verschuldigde deelnamekosten. 

Is het vanwege ziekte of overlijden van naaste familie, dan dient de annulering verhaald te worden op de annuleringsverzekering.

 • Twee maanden voor aanvang van het programma: verplichting van 50% van de deelnamekosten.
 • Een maand voor aanvang van het programma: verplichting van 75% van de deelnamekosten.
 • Twee weken voor aanvang van het programma: verplichting van 90% van de deelnamekosten.
 • Binnen twee weken voor aanvang van het programma: verplichting van 100% van de deelnamekosten.

Covid
Als de retraite niet doorgaat vanwege overheidsmaatregelen, krijg je 100% van de reeds gedane betaling terug óf je kan ervoor kiezen je deelname te verplaatsen naar een volgende editie.

Bekijk hier de volledige algemene voorwaarden.

Wat anderen zeggen

3 dagen / 2 nachten

650,-

Maak kennis met
de retraitegever

Roel Kersten en zijn team geven workations en retraites in Nederland en inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven en werkgebied. Dit doen ze met een gezonde dosis humor, een down-to-earth aanpak en meer! Lees verder.

Lees meer over Roel

Ervaringen
van andere

Anderen
bekeken ook

× Vragen? Stel ze hier :-)