Naar overzicht

3-Daagse Ontspanning Retraite – ‘Ont-moeten’

Early bird prijs van €675,- tot 17 oktober, hierna wordt de prijs €750,-.

Hoe fijn zou het zijn als je even niks hoeft en moet? Even drie dagen heerlijk voor jezelf waarin alles voor je geregeld is. Een prachtige omgeving, heerlijk vers bereid eten, fijne workshops en een fijne groep gelijkgestemde mensen. Wij bieden je de ruimte om weer even stil te staan bij jezelf. Want wanneer je stil staat, ontstaat er een moment om jezelf te her ontmoeten en weer te voelen waar dit leven jou ten diepste over gaat. Is jouw leven op koers? 

Roel en zijn team nemen je drie dagen mee op avontuur naar de verbinding met jezelf. We dagen je tijdens onze workshops uit om naar jezelf te kijken en bijvoorbeeld jezelf af te vragen “waar draait het leven mij om?” We bieden je de mogelijkheid opnieuw je koers te vinden en stuurman/vrouw te worden in je eigen leven. Zo overkomt het leven je niet meer, maar neem je zelf de regie. Ontdek jouw verlangens en behoeftes. 

Drie dagen lang plezier maken, ontspannen, lachen en ontdekken wie je écht bent staan op nummer één. Er worden avontuurlijke, creatieve activiteiten gedaan en toffe uitdagingen waarmee al je zintuigen worden geprikkeld.
Ga je mee op deze 3-daagse waarin je jezelf op een speelse manier beter leert kennen. In verbinding komt met je passies, verlangen en leert hoe je je droomleven kan uitstippelen?

Op een mooie locatie in de bossen van Winterswijk wordt je in de watten gelegd. Overal is aan gedacht zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is, JIJ!

Op deze feestelijke dagen van (h)erkenning laten we je weer herinneren wie je werkelijk bent. Je zal ervaren hoe het is om in verbinding, blijheid, ontspanning en rust te leven. Dit doen we door deels ontspanning aan te bieden in de vorm van bijvoorbeeld meditatie en yoga, maar ook door uitdagende en creatieve workshops te geven die al je zintuigen prikkelen.

Wat levert deze retraite je op?

 • Doordat je even uit je eigen drukke ratrace stapt krijg je de ruimte voor nieuwe inzichten en wordt je batterij weer opgeladen. Door de aangereikte tools krijg je de ruimte om stil te staan bij wat voor jou belangrijk is in het leven, wie jij ten diepste bent en waar jij de komende periode stappen in wilt zetten.
 • Het samenzijn met gelijkgestemden zorgt voor magie en bijzondere momenten van (h)erkenning.
 • Je krijgt een heldere geest door de tools die we aanreiken (yoga, meditatie, visualisatie).
 • Herkenning zorgt voor erkenning. Ervaar hoe het is om met een groep gelijkgestemden een ontwikkelingsproces door te maken. Ervaar steun en voel de magie van het samenzijn in een veilige omgeving. Laat je sociale masker vallen en durf jezelf te zijn.
 • Door in de natuur te zijn herontdek je je connectie met de aarde en de rust die het geeft.

Wil je ook mee met deze ont-moeting driedaagse retraite en jezelf op een speelse manier ontdekken, weer jezelf in je eigen kracht voelen, je passie en verlangens inzien en stappen richting je droomleven uitstippelen? Investeer in jezelf door dit avontuur aan te gaan dit is het allermooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Laat het team van ROEL je meenemen op jouw avontuur.

Deze retraite vindt plaats op een bijzondere plek midden in de natuur, aan de rand van de prachtige bossen van Winterswijk en Ratum. Een plek waar je je meteen thuis voelt.

Ratum is een prachtige buurschap. Het coulisselandschap met haar kronkelende beekjes, houtwallen, zandpaden en scholtengoederen leent zich uitstekend om te wandelen.

De accommodatie beschikt over voldoende parkeergelegenheid, maar is wat lastig te bereiken met openbaar vervoer. Mocht je met het openbaar vervoer komen, zorgen wij dat je wordt opgehaald op treinstation Winterswijk.

Het adres: Veldboomweg 13, 7106 CG Winterswijk Ratum

De retraite heeft een flexibel programma die afgestemd is op de energie van de groep. Alle workshops zijn vrijwillig en als je behoefte hebt om je even terug te trekken is dat helemaal prima. Onderstaand toch een voorbeeld van hoe een weekend eruit zou kunnen zien, zodat je een beeld hebt bij het programma. 

Vrijdag
13.00 – Aankomen, ontvangst, welkom en lunch.
13.30 – Kennismaking en middagprogramma
18.00 – Diner
19.30 – Avondprogramma

Zaterdag
8.30 – Ontbijt
10.00 – Ochtendprogramma
12.30 – Lunch
14.00 – Middagprogramma
18.00 – Diner
20.00 – Avondprogramma

Zondag
8.30 – Ontbijt
10.00 – Ochtendprogramma
12.30 – Lunch
14.00 – Middagprogramma
17.30 – Tijd om naar huis te gaan

Je overnacht op een mooie locatie in de bossen van Winterswijk. Waarbij je een keuze hebt of je alleen of op een (tweepersoons) gedeelde kamer slaapt. De kamers zijn voorzien van een bed voor jezelf zodat je je kan terugtrekken in alle rust wanneer je dat wilt. Op je kamer is een wastafel aanwezig en er zijn op de gang douches beschikbaar in een van de prachtige badkamers.

Je wordt ook culinair verwend tijdens de driedaagse. Alle dagen (vegetarisch) ontbijt, lunch, middagsnack, diner en avondsnack inbegrepen. We werken in de keuken met veelal verse (seizoen) producten. Je kan tussendoor altijd vers fruit pakken. Ook water, koffie, thee en sap. Voor alles is gezorgd waardoor jij je alleen maar hoeft te focussen op jezelf en jouw processen.

Heb je dieetwensen of bepaalde intoleranties? Geef dit dan aan tijdens het reserveren, dan houden we daar rekening mee! 

Deze ont-dekkings retraite is inclusief:

 • Twee overnachtingen;
 • Alle workshops + begeleiding;
 • Alle maaltijden + snacks + drankjes;
 • Dagelijkse begeleide meditatie en yoga;
 • Beddengoed en twee handdoeken;
 • Verbinding met een groep gelijkgestemde mensen.
Review van kok en oud-deelnemer Peter: Review van oud-deelnemer Irene:   Review van oud-deelnemer Max:

Deze retraite wordt gegeven door Roel en zijn team van het bedrijf ROEL: Regie Over Eigen Leven. Onderaan deze pagina lees je meer over Roel en het team. 

Annuleringsvoorwaarden

Neemt u deel aan een retraite van Regie Over Eigen Leven, dan gelden de algemene voorwaarden van Regie Over Eigen Leven. Als deelnemers besluiten zich vrijwillig terug te trekken dan hebben zij recht op terugbetaling van ten hoogste een deel van de verschuldigde deelnamekosten. 

Is het vanwege ziekte of overlijden van naaste familie, dan dient de annulering verhaald te worden op de annuleringsverzekering.

 • Twee maanden voor aanvang van het programma: verplichting van 50% van de deelnamekosten.
 • Een maand voor aanvang van het programma: verplichting van 75% van de deelnamekosten.
 • Twee weken voor aanvang van het programma: verplichting van 90% van de deelnamekosten.
 • Binnen twee weken voor aanvang van het programma: verplichting van 100% van de deelnamekosten.

Bekijk hier de volledige algemene voorwaarden.

Wat anderen zeggen

3 dagen / 2 nachten

750,- 675,-

Maak kennis met
de retraitegever

Roel Kersten en zijn team geven workations en retraites in Nederland en inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven en werkgebied. Dit doen ze met een gezonde dosis humor, een down-to-earth aanpak en meer! Lees verder.

Lees meer over Roel

Ervaringen
van andere

Anderen
bekeken ook

× Vragen? Stel ze hier :-)