Naar overzicht

3-Daagse Retraite – ‘Omarm je zachtheid’

We leven in een maatschappij die steeds sneller lijkt te gaan en die steeds meer verhardt; de schouders eronder én doorgaan! Wij nodigen je van harte uit om je weer te verbinden met jouw zachtheid en deze te omarmen. In de retraite moet je niets! De uitnodiging is om te voelen waar je lichaam behoefte aan heeft en op basis daarvan je eigen programma samen te stellen. Het programma is afgestemd op het thema ‘zachtheid’. Je mag ont-spannen en daarin jezelf ont-moeten.

Simone verzorgt YinYoga en geeft heerlijke ontspanningsmassages met klankschalen of doTERRA-oliën. Nathalie geeft een prachtige soundhealing. We gaan o.a. ook een cacao-ceremonie ervaren met elkaar. Cacao ceremonies helpen bij het emotioneel openen van het hart.

Miron verzorgt het hele weekend heerlijke maaltijden voor ons. En ’s avonds zijn we samen bij het vuur.

Deze retraite is helemaal voor jou als:

 • je verlangt naar quality-time met jezelf;
 • je behoefte hebt aan rust en ontspanning;
 • je bewust wilt ZIJN;
 • je je wilt verbinden met de zachtheid in jezelf;
 • je deze zomer een héérlijk geniet-weekend wilt;
 • je het fijn vindt om de keuze te hebben tussen stilte-met-jezelf én verbinding met anderen.

De Oerboerderij is gelegen op een magische plek, midden in de Twentse natuur bij De Lutte. Ontdek de vertraging van het platteland. Je wandelt vanuit De Oerboerderij de natuur in. Het is er écht donker en stil, superfijn! Alleen om hier een paar dagen en nachten te zijn, is al een feestje! 

Het adres: Bentheimerstraat 15, 7587 ND de Lutte

De retraite heeft een flexibel programma die afgestemd is op de energie van de groep. Alle workshops zijn vrijwillig en als je behoefte hebt om je even terug te trekken is dat helemaal prima.

Vrijdag
17.30 uur – ontvangst in De Oerboerderij
18.00 uur – samen eten
19.30 uur – kennismaking
21.30 uur – voice healing*

Zaterdag
08.30 uur – ontbijt
10.00 uur – yinyoga
12.00 uur – lunch
’s middags vrij en ruimte voor jezelf (wandelen, vision board maken, massage)
18.00 uur – samen eten
’s avonds zijn we bij het vuur

Zondag
08.30 uur – ontbijt
10.00 uur – cacao ceremonie en klank
12.15 uur – lunch
’s middags vrij en ruimte voor jezelf (wandelen, vision board maken, massage)
17.00 uur – afsluiting met een snack

* Als Voicehealer channel ik (Nathalie) energie, die omgezet wordt in klanken. De frequenties van de klanken komen binnen in je onderbewust zijn, raken je aan en helen op DNA niveau.

Je overnacht in een éénpersoonskamer met een heerlijk bed voor jezelf. Je kunt je dus op ieder gewenst moment terugtrekken. In jouw kamer is een wastafel én een douche. Op de gang zijn de gezamenlijke toiletten. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen bij de prijs van de retraite.

Miron verzorgt het gehele weekend héérlijke maaltijden. Alle maaltijden en drankjes zijn inbegrepen bij de prijs. In de maaltijden worden veel streekproducten verwerkt. We kiezen voor een combi van gezond én genieten, dus het is ook mogelijk om een lekker glaasje wijn te drinken.

Heb je dieetwensen, dan horen we dit graag tijdig! Deze kan je doorgeven in het ‘opmerkingenveld’ tijdens de reservering. 

Deze retraite is inclusief:

 • yinyoga
 • voice healing
 • cacao ceremonie
 • massage
 • vision board creëren
 • alle maaltijden en drankjes
 • beddengoed en handdoeken

De retraite wordt gegeven door Simone Busscher, Nathalie van Os en Miron Meen. Wil je meer weten over de vrouwen van deze retraite? Klik dan onderaan deze pagina door naar hun bedrijfspagina. 

Annuleringsvoorwaarden

 1. Kosteloze annulering is mogelijk tot 3 weken voor de retraite. Bij annulering tot 2 weken voor aanvang geldt 50% restitutie van de kosten. Daarna is er geen restitutie meer en is de deelnemer het volledige bedrag aan deelnamekosten verschuldigd, tenzij de deelnemer zelf voor vervanging kan zorgen. Tip: zorg voor een goede annuleringsverzekering.

 2. Deelname aan een retraite geschiedt geheel op eigen risico en als deelnemer draag je eigen verantwoordelijkheid voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid. De organisator(en) van de retraite kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele negatieve geestelijke en/of lichamelijke effecten door deelname aan de retraite of voor vermissing, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen. Tip: zorg voor een goede reisverzekering.

 3. De organisator(en) behouden zich het recht voor de retraite bij overmacht, zoals ziekte, of onvoldoende deelnemers te annuleren. De overgemaakte deelnamekosten zullen dan z.s.m. volledig teruggestort worden.

Covid
Er gelden op dit moment geen maatregelen.

3 dagen / 2 nachten

495,-

Maak kennis met
de retraitegever

Retraitegevers

Simone Busscher en haar team staan deze retraite voor jou klaar om je weer in contact te brengen met je zachtheid. Wil je meer weten over deze power vrouwen? Neem dan een kijkje op de volgende pagina.

Lees meer over Simone en haar team

Ervaringen
van andere

Anderen
bekeken ook

× Vragen? Stel ze hier :-)