Naar overzicht

3-Daagse Vrouwen Retraite – ‘Vier je lentekriebels!’

Een inspirerende en transformerende vrouwenretraite op een krachtplek midden in de natuur. Drie dagen boordevol verbinding, bezieling en bekrachtiging. Hier duik je de diepte in om volledig tot bloei te komen in een weekend vol verbinding, inspiratie en zinderend ontwaken. Ga je mee?

Voel je een diep verlangen om je te verbinden met andere mooie wijze vrouwen om samen een inspirerende en Hart openende reis te maken? Ga dan met ons mee, je bent zo welkom. In onze heilige cirkel bekrachtig je de vlam van kracht, liefde en wijsheid ten volle. Trouw aan jouw pad en de waarachtige kracht die in jou leeft. Onder de warme zonnestralen gaan we in gesprek met onszelf, met elkaar. We schijnen ons licht op dat wat niet meer dient. Wat laat je los, waar geef je ruimte aan om zo meer dan ooit betekenis te geven aan je leven.

In full sister support zien en eren we elkaar. Een veilige bedding waarin je verzacht. We vieren onze kracht en eigenheid. Hier kun je delen, huilen, dansen, lachen, verstillen. Hier kun je zijn. Hier kom je thuis. Thuis in je Hart. Thuis in Jezelf. Ga je met ons mee? Ik kijk er naar uit om je in de cirkel te verwelkomen.

Retraite voor vrouwen
Lieve sisters, Vier de lente, vier jezelf, it is time to celebrate!

Wees welkom op deze inspirerende retraite waar je met gelijkgestemde vrouwen volledig tot bloei komt. We laten de winter achter ons, en openen ons deze dagen voor dit seizoen van hergeboorte, vernieuwing en zinderend ontwaken. 3 dagen to Bloom from Within, Maak jij de cirkel compleet?

Op een oeroude krachtplek midden in de natuur stappen we samen in een cirkel van verbinding. Een veilige bedding waarin je verzacht. Hier kun je delen, dansen, verstillen, huilen, lachen, hier kun je zijn. Hier bekrachtig je de vlam van kracht, liefde en wijsheid ten volle.

In onze heilige cirkel delen we onze levensverhalen, dromen en verlangens, we geven elkaar de ruimte te zijn wie we zijn.
Yoga, dans, verstilling, ceremonies, storytelling, hart verbindingen, ademwerk, meditaties en sisterhood deelmomenten, elke samenkomst is verdiepend waarbij je liefdevol wordt begeleid in jouw proces en innerlijke reis.

Overtuigingen aankijken
Hier in de cirkel kijken we alles in volle openheid aan. Zijn er misschien belemmerende overtuigingen die je tegenhouden om in je intuïtieve bloei kracht te leven? Nu is het moment om daar goed naar te kijken. Oude verhalen die niet meer dienen, conditioneringen, schaamte, schuld, oordeel en belemmerende patronen, wat breng jij naar het licht?
We gaan op ontdekkingsreis door de schat die in jou leeft. Wat hoor je in de diepte van je hart, hoe kan jij volledig tot bloei komen?

Kracht, daar gaat deze transformerende tijd over. Dwars door de soms intense veranderingen heen onszelf keer op keer bekrachtigen om het licht te laten schijnen op dat wat niet meer dient om meer dan ooit vanuit ons hart en ziel te leven. Trouw aan ons eigen pad en de waarachtige kracht die in ons leeft.

Al dansend op het ritme van de lente laten we steeds meer los en verwelkomen we nieuwe ervaringen om van te groeien en te bloeien. Vanuit jouw stralende licht ga je meer dan ooit betekenis geven aan jouw leven.

And the day came when the risk to remain tight in a bud was greater than the risk it took to Blossom.

Omgeven door bomen, bloemen en een heerlijk lentezonnetje kom je volledig tot bloei. Hier vier je jouw unieke kracht en eigenheid. Innig verbonden met jouw creativiteit, levensvreugde en jouw diepe weten dat je de weg wijst.

Drie dagen boordevol lichtheid, transformatie en bloeikracht. Ga je met ons mee?

Wat gaan we doen tijdens deze retraite?

  • Intentie Ceremonie;
  • Kundalini Yoga en Chakra balancing sessies;
  • Feminine Breathwork;
  • Mantra Meditaties;
  • Story Telling;
  • Shakti Dance;
  • Sisterhood sharings;
  • Creatief proceswerk;
  • Closing Ceremonie.

Na dit weekend ga je vol energie, inspiratie en met een grote lach weer naar huis. En je weet: When women rise, we lift up all aound us.

Voel je: “Yes! Deze retraite is een prachtig cadeau voor mijzelf?’ Meld je dan aan. Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen!

De retraite vindt plaats op een schitterende plek aan de rand van een prachtig bos en heidegebied. Een oeroude krachtplek waar je je meteen thuis voelt.

We komen samen in het stralende Zonnehuis. Een plek vol licht, ruimte en bezinning. Omgeven door een groot erf vol gras, bomen en bloemen voel je je meteen welkom. Schaapjes in de wei, hier kom je tot rust. Er is een moestuin met groenten en kruiden waar de kok regelmatig mee kookt. Op het erf staan gezellige zitjes waar je heerlijk kunt lezen en mijmeren. Je krijgt hier echt een beetje een Pipi Langkous gevoel. De plek voelt vrij en blij en ademt rust en ontspanning uit.

Het bos aan de rand van de locatie is prachtig! We gaan dan ook zeker een fijne boswandeling maken en wie weet kunnen we zelfs dippen in de verfrissende zoetwaterbron vlakbij een Nederlands watervalletje. Enne, met een beetje geluk komen we onderweg nog een ree of edelhert tegen. Omgeven door natuur voel je hier geïnspireerd, opgeladen en tot bloei komen.

Het adres: Beekbergerweg 25, 7371 EV Loenen

De retraite begint vrijdag om 14:30 en eindigt zondag om 16:30. 

Vrijdag
14:30 uur – Welkom en ontvangst met
16:00 uur – Openings Ceremonie
18:00 uur – Diner
19:30 uur – Kundalini Yoga & Meditatie

Zaterdag
08.30 uur – Kundalini Yoga & Meditatie
10.00 uur – Ontbijt & vrije tijd
13.00 uur – Lunch
14.00 uur – Boswandeling en dippen in de zoetwaterbron
16.00 uur – Sharing / Verdieping workshop
18.15 uur – Diner
22.00 uur – Kundalini Yoga & Meditatie

Zondag
08.30 uur – Kundalini Yoga & Meditatie
10.00 uur – Ontbijt
12.00 uur – Afsluitende Ceremonie
14.30 uur – Lunch
16.30 uur – Tijd om naar huis te gaan – To Rise Up Sisters, Rise Up!

* Maaike werkt vrij intuïtief, het kan dus zijn dat de tijden iets veranderen.

Hier word je wakker in groene oase waar je slaapt op een ruime gedeelde of privé kamer met uitzicht over de weidse weilanden met in de verte het dorp Loenen. Uitkijkend op het erf vol groen wordt je liefdevol wakker gewekt door zingende vogels en ruisende bomen.

De kamers zijn licht, ruim en hebben een fijne warme sfeer. Alle kamers beschikken over een eigen douche en een toilet.

Wil je een privékamer? Dan betaal je iets meer en wordt de totaalprijs van de retraite €649,-. Als je een privékamer wilt kan je dit aangeven bij de opmerkingen in het reserveringsformulier. 

Er wordt vegan en voor het overgrootste gedeelte bio gekookt, en hoe! Elke maaltijd is met liefde, zorg en een grote lach bereid. Elk gerecht verrassend en super voedend. Met een beetje geluk wordt het brood vers gebakken, en zijn de ingrediënten uit de soep uit eigen tuin geplukt. Of het nu een kleurrijke salade is of een overheerlijke paddenstoelen risotto, elke maaltijd is vanuit passie op je bord getoverd en dat proef je.

Laat het ons weten als er voedsel allergieën zijn. Onze kok houdt hier vanzelfsprekend rekening mee.

Deze retraite wordt gegeven door de fijne, ervaren retraitegever Maaike Aker van In Bloei Yoga. Onderaan deze pagina kan je meer lezen over Maaike.

Annuleringsvoorwaarden:
Kosteloos annuleren is mogelijk tot 30 dagen voor de retraite. Bij het annuleren van 30 tot 14 dagen voor de retraite wordt er 50% in rekening gebracht. Bij annuleringen binnen 14 dagen vindt er geen restitutie plaats. In overleg kun je de boeking eenmalig doorschuiven naar een andere retraite. Of je kunt zelf zorgdragen voor een vervanger.

Covid:
Op het moment van schrijven niet meer relevant want er zijn geen maatregelen.

Wat anderen zeggen

3 dagen / 2 nachten

549,-

Maak kennis met
de retraitegever

retraitegever - maaike Aker

Wil je meer weten over Maaike van In Bloei Yoga en de retraites die ze geeft? Lees dan verder op de volgende pagina!

Lees meer over de retraitegever

Ervaringen
van andere

Anderen
bekeken ook

× Vragen? Stel ze hier :-)