Naar overzicht

3-Daagse Retraite – ‘In verbinding met je vrouw-zijn’

Een retraite voor de VROUW….een weekend voor jou! Voor moeder en dochter, voor vriendinnen en zussen, om jezelf als VROUW te vieren en in verbinding te zijn met je vrouw-zijn. Want wat zit er toch een mooie vrouw én een prachtig meisje in ons allemaal die gezien, geleefd én ook vooral geliefd mag worden.

Drie dagen lang heerlijk ontspannen met Yin Yoga, een klankconcert, massage, een prachtige omgeving, een fijne groep gelijkgestemde vrouwen én heerlijk eten! Wat wil je nog meer? 

Voor dit weekend hebben we een programma samengesteld dat je mag volgen naar eigen behoefte. Het worden dagen vol ontspanning, verbinding, YinYoga en YinYangYoga (hiervoor heb je geen ervaring nodig!), klank en massage. Tijd om even helemaal niks te moeten….je mag gewoon ZIJN.

Er zullen momenten zijn waarin we in de groep samenkomen. Momenten om te delen en te verbinden. Uiteraard zijn er momenten waarin je je even helemaal terug kunt trekken, bijv. in de natuurlijke omgeving van Het Rusttheater. In Het Rusttheater zelf creëren we stilteplekken om te kunnen lezen, schrijven, of een vision board te maken. Esther ter Hart (Hartverwarmend Koken) verzorgt het hele weekend heerlijke Ayurvedische maaltijden voor ons. En ’s avonds zijn we samen bij het vuur.

Deze retraite is helemaal voor jou als:

 • Je verlangt naar quality-time met jezelf;
 • Je behoefte hebt aan rust en ontspanning;
 • Je bewust wilt ZIJN;
 • Je je wilt verbinden met de zachtheid in jezelf en met je vrouw-zijn;
 • Je deze herfst een héérlijk geniet-weekend wilt;
 • Je het fijn vindt om de keuze te hebben tussen stilte-met-jezelf én verbinding met anderen.

Het Rusttheater is gelegen in het mooie en rustige Twente. Ontdek de vertraging en de rust van het platteland. Je verblijft in een 1- of 2-persoonskamer, waarbij je kunt kiezen of je wilt overnachten in een fantastische airstream of in een kamer in de boerderij van Het Rusttheater.

Alleen om hier een paar dagen en nachten te zijn, is al een feestje!

Het adres: Ootmarsumseweg 320, 7667 PC Reutum

De retraite heeft een flexibel programma die afgestemd is op de energie van de groep. Alle workshops zijn vrijwillig en als je behoefte hebt om je even terug te trekken is dat helemaal prima.

Vrijdag
15.00 uur – ontvangst in Het Rusttheater, inrichten van je plek en rustig aankomenDe Oerboerderij
18.00 uur – samen eten
19.30 uur – kennismaking
’s avonds – kampvuur samenzijn

Zaterdag
08.30 uur – ontbijt
10.00 uur – yoga
12.00 uur – lunch
’s middags vrij en ruimte voor jezelf (wandelen, lezen, vision board maken, massage)
18.00 uur – samen eten
19.30 uur – klankconcert en intuïtief schilderen

Zondag
08.30 uur – ontbijt
10.00 uur – yoga
12.15 uur – lunch
’s middags vrij en ruimte voor jezelf (wandelen, lezen, vision board maken, massage)
17.00 uur – afsluiting met een snack

Je overnacht in een één- of tweepersoonskamer. Beide zijn mogelijk! Je overnacht in de boerderij van Het Rusttheater (1- en 2-persoons kamers, douche/toilet op de gang) of in een fantastische airstream (eigen sanitair). Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen bij de prijs van de retraite.

Tijdens de reservering kan je in het ‘opmerkingen veld’ aangeven welke optie je wilt.

Esther verzorgt het gehele weekend héérlijke Ayurvedische maaltijden. Alle maaltijden en koffie/thee/water zijn inbegrepen bij de prijs. Overige drankjes reken je aan het eind van de retraite af bij Het Rusttheater.

Heb je dieetwensen, dan horen we dit graag tijdig! Dit kan je invullen bij het ‘opmerkingen veld’ bij de reservering. 

Deze retraite is inclusief:

 • Alle Yinyoga en yinyang yoga lessen;
 • Massage;
 • Vision board creëren;
 • Klank en intuïtief schilderen;
 • Alle maaltijden en koffie/thee/water;
 • Twee overnachtingen;
 • Beddengoed en handdoeken

De retraite wordt gegeven door Simone Busscher en Renske Beukers. Wil je meer weten over de vrouwen van deze retraite? Klik dan onderaan deze pagina door naar hun bedrijfspagina. 

Annuleringsvoorwaarden

 1. Kosteloze annulering is mogelijk tot 3 weken voor de retraite. Bij annulering tot 2 weken voor aanvang geldt 50% restitutie van de kosten. Daarna is er geen restitutie meer en is de deelnemer het volledige bedrag aan deelnamekosten verschuldigd, tenzij de deelnemer zelf voor vervanging kan zorgen. Tip: zorg voor een goede annuleringsverzekering.
 2. Deelname aan een retraite geschiedt geheel op eigen risico en als deelnemer draag je eigen verantwoordelijkheid voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid. De organisator(en) van de retraite kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele negatieve geestelijke en/of lichamelijke effecten door deelname aan de retraite of voor vermissing, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen. Tip: zorg voor een goede reisverzekering.
 3. De organisator(en) behouden zich het recht voor de retraite bij overmacht, zoals ziekte, of onvoldoende deelnemers te annuleren. De overgemaakte deelnamekosten zullen dan z.s.m. volledig teruggestort worden.

Covid
Er gelden op dit moment geen maatregelen. Mochten er maatregelen zijn, wordt er niet getest. Wij verwachten dat alle deelnemers hun eigen verantwoordelijkheid hierin nemen. 

Wat anderen zeggen

3 dagen / 2 nachten

540,-

Maak kennis met
de retraitegever

Simone Busscher en Renske Beukers staan deze retraite voor jou klaar om je weer in contact te brengen met je zachtheid. Wil je meer weten over Simone en Renske? Neem dan een kijkje op de volgende pagina.

Lees meer over Simone en Renske

Ervaringen
van andere

Anderen
bekeken ook

× Vragen? Stel ze hier :-)