3-Daagse Yoga & Meditatie Retraite

Corona update 15-1-22: Goed nieuws! Deze retraite gaat hoe dan ook door.

 In overleg met de retraitegever is besloten dat deze retraite wél doorgaat. Boek dus nu je ticket en verwen jezelf (juist in deze tijd) met een paar dagen ontspanning.

Dit 3-daagse ‘Yoga & Verbindingsweekend in Zeeland gaat je helpen om naar binnen te keren en in te zoomen op wat er op dit moment in je leeft. Ondersteund door diverse oefeningen geven we ruimte aan deze thema’s zodat je weer heerlijk opgeladen en fris het weekend uit komt!

Dit weekend eind februari zal worden gefaciliteerd door Toermalijn Yoga & Health rondom Sint-Annaland aan zee. Naast ruimte en tijd voor jezelf, brengt Toermalijn de groep in verbinding met elkaar door middel van deelrondes, verbindingsoefeningen en mantra’s. Dit zorgt voor een diepe connectie met de groep en wie weet wel vrienden voor het leven 🙂

Tijdens deze retraite zal er een afgestemd programma voorbij komen van o.a: verschillende stijlen yoga, meditaties, ademhalingsoefeningen, stilte-wandelingen, verbindingsoefeningen, sharingcircles, mantra’s en een klankbad om dieper in je lijf te zakken en weer terug in contact te komen met jezelf.

Naast het programma komen er natuurlijk ook heerlijk verzorgde, warme maaltijden voorbij en ben je lekker weg van huis met een groep gelijkgestemden. Niets moet en alles mag.  

Deze retraite is voor jou als je opzoek bent naar:

 • Een gevoel van thuis komen in jezelf;
 • Tijd & ruimte voor jezelf;
 • Ontspanning, ontstressen en onthaasten;
 • Een gevoel van verbinding;
 • Je lichaam, geest en ziel in harmonie wilt brengen;
 • Terug in je kracht wilt komen te staan;
 • Gezondheid en balans in zowel lichaam als geest;
 • Lekker genieten en plezier maken!

Deze retraite wordt gegeven door Toermalijn Peters van Toermalijn Yoga & Health. Wil je meer weten over Toermalijn? Kijk dan onderaan deze pagina. 

De retraite vind plaats op een prachtige & rustige locatie rondom het plaatsje Sint-Annaland in Zeeland. Je bent vlakbij zee en kan makkelijk een uitstapje maken voor een lange strandwandeling mocht je dat willen doen.

Je verblijft in een sfeervol houten vakantiehuis waardoor je het hele weekend een vakantiegevoel hebt.

Het adres: Nieuwlandseweg 2 – 222/222a – 4697 RK Sint-Annaland

Vrijdag
19:30 – Ontvangst
20:00 – Openings- cirkel
21:30 – Installeren & thee

Zaterdag
08:15 – Yoga, meditatie en pranayama
09:15 – Ontbijt
10:30 – Frisse neus: wandeling aan zee
13:00 – Lunch
14:30 – Verbindingscirkel
16:00 – Yin yoga & yoga nidra
18:00 – Diner
20:00 – Mantra’s en Klankbad

Zondag
09:00 – Ontbijt
10:30 – Yoga en lichaamswerk
11:30 – Meditatie
13:00 – Lunch
14:30 – Tijd voor jezelf / wandelen
15:30 – Afsluitings- cirkel

Je slaapt in een heerlijke 1- persoonsbedden met 1 of 2 anderen op een slaapkamer. Hierbij zorgen we ervoor dat mannen en vrouwen gescheiden zijn. Er zijn 2 badkamers waar je gebruik van kunt maken.

*** Kom je met je partner of een vriend of vriendin? Dan zou je ook tegen een meerprijs gebruik kunnen maken van een eigen kamer met 2-persoonsbed voor een extra bijdrage van 100,-

*** Wil je liever een kamer helemaal voor jezelf? Dan kun je voor hetzelfde bedrag deze kamer inclusief 2-persoonsbed natuurlijk ook voor jou alleen kunnen boeken.

Tijdens de retraite zal er een privé kok aanwezig zijn, die elk dag lekkere, warme & verse maaltijden voor ons op tafel gaat zetten. Lekker achteroverleunen dus, zonder na te hoeven denken wat er vandaag weer eens op tafel zou moeten komen.

Heb je bepaalde eet- dieetwensen? Laat dit dan even achter in de opmerkingen tijdens het maken van de reservering zodat wij rekening kunnen houden met eventuele allergieën en voorkeuren.

Covid
Mocht de retraite geannuleerd worden vanwege aangescherpte maatregelen dan vindt er een teruggave van 100% plaats. We gaan er uiteraard vanuit dat de retraite gewoon doorgaat!

Verder werken we met ons eigen 3G beleid: Gezond verstand, Gezellig & Gemotiveerd. Ben je ziek dan blijf je thuis en kijken we naar een nieuwe datum en verder houden we gewoon rekening met elkaar. Er worden geen QR-codes gescand, wel wordt er gevraagd om de dag voor de retraite een zelf-test te doen thuis.

Annuleringsvoorwaarden
Onder normale omstandigheden hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:

 • Annuleren tot twee weken voor aanvang van het retreat: teruggave van 90%
 • Annuleren van twee weken tot één week voor aanvang van het retreat: teruggave van 50%
 • Annuleren één week voor het retreat: teruggave van 0%
3 dagen / 2 nachten

€ 399

Maak kennis met
de retraitegever

Toermalijn Yoga & Health

Toermalijn van Toermalijn Yoga & Health heeft tijdens haar retraites aandacht voor lichaam, geest & ziel en zorgt ervoor dat jij weer opgeladen het weekend uit komt! Wil je meer weten? Lees dan verder op de volgende pagina.

Lees meer over Toermalijn Yoga & Health

Ervaringen
van andere

Anderen
bekeken ook