Naar overzicht

3-Daagse Vrouwen Retraite – ‘Landen in zachtheid’

Een inspirerende en transformerende yoga & meditatie vrouwenretraite op een oeroude krachtplek midden in de natuur. Drie dagen boordevol verbinding, bezieling en bekrachtiging. Hier kom je thuis in jouw stralende hart.

Voel je een diep verlangen om je te verbinden met andere mooie wijze vrouwen om samen een inspirerende en Hart openende reis te maken? Ga dan met ons mee, je bent zo welkom.

In onze heilige cirkel bekrachtig je de vlam van kracht, liefde en wijsheid ten volle. Trouw aan jouw pad en de waarachtige kracht die in jou leeft. Onder de warme september zonnestralen gaan we in gesprek met onszelf, met elkaar. We schijnen ons licht op dat wat niet meer dient. Wat laat je los, waar geef je ruimte aan om zo meer dan ooit betekenis te geven aan je leven.

We maken in dit weekend een prachtige reis van verzachting. Door te verzachten ga je helen, door te verzachten laat je los, door te verzachten ga jezelf mee en meer liefhebben en met duizend armen omhelzen.

In full sister support zien en eren we elkaar. Een veilige bedding waarin je verzacht. We vieren onze kracht en eigenheid. Hier kun je delen, huilen, dansen, lachen, verstillen. Hier kun je zijn. Hier kom je thuis. Thuis in je Hart. Thuis in Jezelf.

Ga je met ons mee? Ik kijk er naar uit om je in de cirkel te verwelkomen.

Omgeven door bomen, bloemen, vlinders en een zoetwatermeer biedt deze prachtige locatie jou alles om jouw innerlijke vuur volledig te bekrachtigen. Elke retraite is vol verrassing, openend naar wat zich in de cirkel van verbinding mag ontvouwen. En dat maakt het juist zo bijzonder.

Hier maak je een reis door de schat die in jou leeft. We delen verhalen en verlangens, we komen in contact met onze innerlijke stem, levensvreugde en ons diep weten wat ons de weg wijst. Met een hart vol vuur kom je volledig tot Bloei. Liefdevol word je begeleid in jouw innerlijke reis. 

We bekrachtigen onze ervaring door:

  • Kundalini Yoga & Chakra Balancing sessies
  • Sacred fire ceremonie
  • Feminine breathwork
  • (Mantra) meditatie
  • Shakti dance
  • Sisterhood sharings
  • Een closing ceremonie

Met een hart vol vuur ga je weer naar huis. Verbonden met jouw liefde, jouw kern, jouw diepe wijsheid. En je weet: ‘ When Women rise we rise up all around us’. Voel je JA dit is een prachtig cadeau voor mijzelf, ga dan met ons mee, je bent zo welkom!

De retraite vindt plaats op een verborgen plekje aan de rand van een prachtig bos. Een oeroude krachtplek waar je je meteen thuis voelt.

We komen samen in een oude karakteristieke Saksische boerderij. Hier stap je terug in de tijd en voel je je oh zo welkom. Rondom de boerderij is een groot erf vol gras, bomen en bloemen. Er is een moestuin met groenten en kruiden waar de kok regelmatig mee kookt. Op het erf staan gezellige zitjes en ook kun je er fijn schommelen op een van de schommels die het erf rijk is. Je krijgt hier echt een beetje een Pipi Langkous gevoel. De plek voelt vrij en blij en ademt rust en ontspanning uit.

Het bos aan de rand van de locatie is prachtig! We gaan dan ook zeker een fijne boswandeling maken en wie weet kunnen we zelfs zwemmen in het mooie bosmeertje.

Het adres: Winkelsteeg 5, Uffelte

De retraite begint maandag om 14:30 en eindigt donderdag om 16:00. 

Het programma is flexibel en laten we ontstaan in het moment, vanuit intuïtie. Onderstaand een voorbeeld van hoe het programma er uit kan zien.

Vrijdag
14.30 uur – Welkom en ontvangst met koffie/thee
16.00 uur – Openings Ceremonie
18.00 uur – Diner
19.30 uur – Kundalini Yoga & Meditatie

Zaterdag
08.30 uur – Kundalini Yoga & Meditatie
10.00 uur – Ontbijt & vrije tijd
13.00 uur – Lunch
14.00 uur – Boswandeling en zwemmen in het meertje
16.00 uur – Sharing / Verdieping workshop
18.15 uur – Diner
22.00 uur – Kundalini Yoga & Meditatie

Zondag
08.30 uur – Kundalini Yoga & Meditatie
10.00 uur – Ontbijt
12.00 uur – Afsluitende Ceremonie
14.30 uur – Lunch
16.00 uur – Tijd om naar huis te gaan – To Rise Up Sisters, Rise Up!

Je slaapt op een ruime gedeelde of privé kamer met uitzicht over de weidse weilanden. Slaap je aan de voorkant? Dan kijk je uit op het grote terrein vol bomen en groen. Aan welke kant je ook slaapt je wordt liefdevol wakker gewekt door de zingende vogels en ruisende bomen.

We delen de badkamers en toiletten, en hoe fijn! Er is zelfs een sauna waar je voor een klein bedrag gebruik van kunt maken. Echt een cadeautje.

Wil je een privékamer? Dan betaal je iets meer en wordt de totaalprijs van de retraite €599,-. Als je een privékamer wilt kan je dit aangeven bij de opmerkingen in het reserveringsformulier. 

Er wordt vegan en voor het overgrootste gedeelte bio gekookt, en hoe! Elke maaltijd is met liefde, zorg en een grote lach bereid. Elk gerecht verrassend en super voedend. Met een beetje geluk wordt het brood vers gebakken, en zijn de ingrediënten uit de soep uit eigen tuin geplukt. Of het nu een kleurrijke salade is of een overheerlijke paddenstoelen risotto, elke maaltijd is vanuit passie op je bord getoverd en dat proef je.

Laat het ons weten als er voedsel allergieën zijn. Onze kok houdt hier vanzelfsprekend rekening mee.

Deze retraite wordt gegeven door de fijne, ervaren retraitegever Maaike Aker van In Bloei Yoga. Onderaan deze pagina kan je meer lezen over Maaike.

Annuleringsvoorwaarden:
Kosteloos annuleren is mogelijk tot 30 dagen voor de retraite. Bij het annuleren van 30 tot 14 dagen voor de retraite wordt er 50% in rekening gebracht. Bij annuleringen binnen 14 dagen vindt er geen restitutie plaats. In overleg kun je de boeking eenmalig doorschuiven naar een andere retraite. Of je kunt zelf zorgdragen voor een vervanger.

Covid:
Op het moment van schrijven niet meer relevant want er zijn geen maatregelen meer! Mochten er wel weer maatregelen komen dan werken wij op basis van vertrouwen. Ben je ziek dan blijf je thuis en kijken we naar een nieuwe datum en voor de rest gaan we respectvol met elkaar om. 

Wat anderen zeggen

3 dagen / 2 nachten

499,-

Maak kennis met
de retraitegever

retraitegever - maaike Aker

Wil je meer weten over Maaike van In Bloei Yoga en de retraites die ze geeft? Lees dan verder op de volgende pagina!

Lees meer over de retraitegever

Ervaringen
van andere

Anderen
bekeken ook

× Vragen? Stel ze hier :-)