Naar overzicht

3-Daagse Yoga & Wellness Retraite

Drie hele dagen me-time in een luxe hotel met een uitgebreide wellness, heerlijke kamers en gevarieerde yoga-sessies. Iedereen heeft deze periode behoefte aan extra ontspanning. Ontspanning brengt je weer in contact met jezelf. Het zorgt voor landen in je lijf, vrijuit ademen en ruimte voor bewustwording.

Tijdens de retraite overnacht je ineen luxe 4* hotel met een Health Club waar je heerlijk kan ontspannen tussen de workshops door. Geniet in de Finse sauna, Turks stoombad, zwembad en het fitnesscentrum. 

Het thema voor deze dagen is ‘Verbinding met Jezelf’. De herfst nodigt ons uit om naar binnen te keren, en langzaamaan steeds meer bewust te worden van wat er leeft in ons hart. Terug naar de kern, naar je centrum.

Ben je toe aan een liefdevol weekend voor jezelf, waarin je even op de pauzeknop mag drukken en stilstaan bij wat je voelt vanbinnen? Even niets hoeven, alles loslaten, eindelijk echte aandacht voor jou?
Op de bijzondere datum van 11-11-22 komen we samen voor een weekend waarin er ruimte en aandacht is voor jezelf, om je te verbinden met jouw diepste wijsheid, met de kracht en stilte van de natuur, en daar helemaal in te landen.

Laten we bewegen, verzachten, ontspannen en genieten.

Kom thuis bij jezelf en ervaar de helende kracht van Dru Yoga, “de Yoga van het Hart”, een harmonieuze, verdiepende ervaring van zachtheid en kracht, klassieke asana’s en energetische bewegingen op het ritme van je adem.

Wat kenmerkt Dru yoga?
Zoals de titel al aangeeft, geven we deze retraite vanuit de Dru Yoga visie. Het is een vloeiende vorm van opeenvolgende bewegingen waarbij energieblokkades worden opgelost.
Met Dru yoga beoefen je een sierlijke maar ook intense manier om stress te verminderen. Het zorgt ervoor dat je je lekker in je vel voelt en dat er rust in je hoofd is. Het wordt makkelijker je hart te volgen. Het verbetert de relatie met jezelf en met de wereld om je heen.

De naam Dru yoga is ontleend aan de Dru ster, in Sanskriet een andere naam voor de Poolster dat het stille punt lijkt in het universum. Beoefening van Dru yoga brengt je naar de stilte in jezelf.
Deze vorm van yoga is geschikt voor elk niveau (beginner tot gevorderd).

Dit weekend is helemaal voor jou als je:

 • Meer verbinding wil ervaren met jezelf
 • Meer wil leven vanuit je hart
 • Behoefte hebt aan rust & ontspanning
 • Toe bent aan een weekend om helemaal op te laden met nieuwe energie
 • Nieuwsgierig bent naar wat Dru Yoga voor jou kan betekenen

Laat je meenemen op dit ontspannen weekend vol zachte Dru Yoga, heerlijk eten, uitgebreide wellness en tijd voor jezelf op een prachtige locatie grenzend aan de Soesterduinen.
Je vult het in naar je eigen voorkeur: met samen-zijn of juist liever even op jezelf.
Niets moet, alles mag.

Het hotel DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen ligt in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en op loopafstand van de Soester Duinen. De stiltewandeling die we zaterdag doen met elkaar, geeft je de mogelijkheid om echt gebruik te maken van de kracht van de natuur.

Alle sessies worden gegeven in de Beatrix zaal: een halfronde hoge ruimte met goede akoestiek en mogelijkheid tot sfeerverlichting. Door de plafondhoge ramen kijk je uit op het groen van de golfbanen. Deze ruimte is drie dagen lang ons domein, altijd voorzien van thee, fruitwater en fruit.

Het is een luxe 4* hotel met een Health Club waarvoor je voldoende vrije tijd hebt om te ontspannen. Geniet in de Finse sauna, Turks stoombad, zwembad en het fitnesscentrum. Je kan er terecht van ‘s morgens 7:00 tot ’s avonds 21:30 uur.

Bij het hotel kunnen schoonheidsbehandelingen rechtstreeks geboekt worden. Een ontspannen lichaam en geest laten deze behandelingen nog meer tot hun recht komen. Als deelnemer van onze retraite ontvang je hierop 15% korting. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het boeken van een lichaamsmassage.

Er is ruime parkeergelegenheid maar het hotel is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Een viersterrenhotel klinkt luxe. En dat is het ook. De sfeer is echter ongedwongen en de benadering is persoonlijk.

Het adres: Van Weerden Poelmanweg 4-6, 3768 MN Soest

Vrijdag
7:00 – 16:45 – Vrije tijd. Je kan ‘s-ochtends al terecht in het hotel en bijvoorbeeld de wellness;
Vanaf 15:00 – Inchecken
16:45 – 17:00 – Ontvangst in de yogaruimte
17:00 – 17:30 – Kennismaking
17:30 – 19:00 – Yoga-sessie
19:30 – 21:30 – Diner

Zaterdag
8:00 – 9:30 – Yoga-sessie
9:30-11:00 – Ontbijt
11:00-13:00 – Stiltewandeling Soester Duinen
13:00 – 17:00 – Vrije tijd
17:00 – 18:30 – Yoga-sessie
Vanaf 18:30 – Vrije tijd

Zondag
8:30 – 10:00 – Yoga-sessie & gezamenlijk afscheid
10:00 – 11:00 – Ontbijt 
Tot 12:00 – Uitchecken
12:00 – 21:30 – Vrije tijd. Ook hier mag je nog alles gebruiken in het hotel (behalve de hotelkamer).

Het hotel heeft heerlijke kamers inclusief koffie/thee faciliteiten, een badkamer met douche en apart bad, kamerhoge ramen en een balkon.

Bij het boeken van deze retraite slaap je op een eenpersoonskamer.

Het restaurant in het hotel (Royal Parc) maakt gebruik van de beste kwaliteits- en seizoensgebonden producten van regionale bodem. Na de ochtend-yogasessie kunnen we er terecht voor een heerlijk ruime brunch. 

De hele keukenbrigade is toegewijd om ervoor te zorgen dat al je zintuigen gestreeld worden. 

Opmerking: Op vrijdag is er een heerlijk 2-gangen diner dat inbegrepen zit bij de prijs. Omdat we zaterdag in de avond vrije tijd hebben ingelast, is dit diner niet inbegrepen bij de prijs. Zo kan je lekker van het terrein af als je dat wenst en een restaurantje in de buurt opzoeken. 

Uiteraard wordt er rekening gehouden met allergieën en dieetwensen. Dit kan je van tevoren doorgeven aan de retraitegever (dit kan via het opmerkingenveld bij de reservering).

Dit exclusieve Dru yoga Weekend Arrangement is inclusief:

 • Drie volle dagen toegang tot Royal Parc Health Club: sportzaal, Finse sauna, Turks stoombad en zwembad;
 • Vier gevarieerde Dru yoga sessies;
 • Culinair twee-gangen diner op vrijdag, inclusief twee drankjes;
 •  Twee overnachtingen in een mooie kamer;
 • Handdoeken en bedlinnen;
 • Twee keer een uitgebreid ontbijtbuffet;
 • Ademtechniek sessie;
 • Meditatie sessie;
 • Stiltewandeling in de natuur;
 • Badjas en slippers;
 • Vijftien procent korting op alle beauty behandelingen in het hotel.

Deze retraite wordt gegeven door het team van Dru Yoga Weekenden. Bij Dru Yoga Weekenden zitten gediplomeerde en ervaren Dru Yoga docenten met een passie voor retraites. Elke retraite wordt gegeven door één of twee van de aangesloten docenten. 

Deze editie wordt gegeven door Dorinde de Boer. 

Annuleringsvoorwaarden
Op deze Dru Yoga Weekend Retraite zijn geen annuleringsvoorwaarden van toepassing.
Bij een eventuele terugstorting van het reeds betaalde bedrag worden er alleen €50 handlingskosten verrekend.

Covid
Op dit moment zijn er geen maatregelen.

Wat anderen zeggen

3 dagen / 2 nachten

469,-

Maak kennis met
de retraitegever

Annette paulich - retraitegever

De retraitegevers die aangesloten zijn bij 'Dru Yoga Weekend Retraite' geven elke maand een heerlijke yoga ontspanningsretraite. Afhankelijk van de grootte van de groep gaan er één of twee docenten mee op jouw retraite. Lees op de volgende pagina meer over oprichtster Annette en overige docenten.

Lees meer over Dru Yoga Weekend Retraite

Ervaringen
van andere

Anderen
bekeken ook

× Vragen? Stel ze hier :-)