4-Daagse OXYO Boks & Yoga Retraite

Waarom wil je het OXYO Yoga & Kickboks Retreat in Zeeland beleven?

De combinatie van yoga, kickboksen, meditatie, ontspanning, massages, lekker eten en dan alles op een magische plek, zorgt ervoor dat jij je helemaal ontspannen, energiek & vernieuwd voelt na deze reis.

Wij creëren tijdens de OXYO Retreats een ruimte waarin Jij centraal staat en waar jij helemaal jezelf kan zijn. Niets moet en alles mag. Je nog meer kan verbinden met jezelf en vanuit daar nog meer groei en actie meemaakt. Er ontstaat een nieuw speelveld waar ontspanning, energie, genieten en groei in overvloed is!

Wil jij een paar dagen lekker voor jezelf en heb jij behoefte aan een geweldige reis? Lees dan verder wat het team van OXYO jou te bieden heeft!

Tijdens de retraite kan je de volgende aspecten verwachten:

  • Een prachtige locatie met een zwembad en sauna;
  • Workshops: yoga, kickboksen, ademwerk & meditatie;
  • Voedzame maaltijden bereid door een privé chef;
  • Bijzondere diners met lekkere natuur wijnen;
  • Een magische hike in de duinen en op het strand.

Wij kunnen je vertellen wat je kan verwachten, maar het is natuurlijk leuker om te lezen hoe jouw voorgangers het ervaren hebben!

Ervaringen van eerdere deelnemers:
“Ik vond de week in 1 woord magisch. Een hele week waarin ik nergens aan hoefde te denken maar alleen maar hoefde ‘te zijn’. Alsof je even uit de tijd en de rat-race wordt gehaald en een fijne reset krijgt. Veel mooie mensen ontmoet, ervaringen gedeeld, herkenning gevonden. Er wordt zo heerlijk voor je gezorgd en deze week voel als een groot cadeau aan mezelf. Ik sta eigenlijk altijd ‘aan’ en hecht normaliter erg aan (het gevoel van) controle en overzicht. Dat mocht en kon ik tijdens het retreat allemaal achter me laten. Alleen maar ervaren, voelen en zijn. Ik ben in tijden niet zó tot rust gekomen, ondanks alle fysieke inspanning.”

“Niet alleen ik maar volgens mij is iedereen getransformeerd teruggekomen. Ik heb kanten en krachten van mezelf ontdekt deze week die ik nog niet kende”

“De yogalessen waren heerlijk en ontspannend. De kickboks lessen waren een openbaring voor mij, ik heb eindelijk mijn sport gevonden! De aangeboden sound healing (door Leonie) was magisch. Het was een fantastische week, waarbij ik volledig kon landen in mijn lichaam. Ik kan iedereen aanraden om weer helemaal opgeladen bij jezelf te komen. Ik heb zoveel geleerd over mijzelf, dat ik heel veel meeneem. Vertrouw op jezelf, je gevoel en kracht. Tevens heb ik dingen kunnen achterlaten, ik voel mij een stukje lichter en ben benieuwd wat de toekomst mij gaat brengen”.

Wil je meer weten over het team van OXYO Retreats? Lees dan verder onderaan deze pagina. 

Je verblijft tijdens de retreat in een luxe Villa in Domburg. De villa ligt omringd door weilanden en bevindt zich op nog geen 500 meter van het strand en het gezellige dorpje Domburg. Deze plek biedt jou alle ruimte & rust met een prachtige tuin die aanvoelt als het buitenland. In de gezellige landelijke eetkeuken ontmoeten we elkaar aan tafel voor de exclusieve, pure en bijzondere maaltijden die duurzaam & met liefde bereid zijn door onze Chef.

Buiten in de grote zonnige tuin is het heerlijk voor kickboksen of om gewoon lekker te zijn. Aangrenzend aan de prachtige tuin ligt het ruime binnenzwembad met sauna. De mooie yoga en kickboks ruimte is licht en ruimtelijk. De villa heeft 7 luxe kamers en vanuit je slaapkamer heb je uitzicht over het mooie groen en de eindeloze velden.

Vlakbij de villa vind je ook de zee en de duinen waar je een heerlijke wandeling kan maken. Kort samengevat: puur genieten!

Het adres: Bijenkot’s Weg 1, 4357 NH Domburg

De retraite begint maandag 4 april om 11:00 en eindigt donderdag 7 april om 16:00. 

Het programma is flexibel en laten we ontstaan in het moment. Onderstaand een voorbeeld van hoe het programma er uit kan zien.

Dagprogramma
8:30 uur – Detoxthee & puur en kleurrijk ontbijtje
9:30 uur – Yoga- Kickboksen – Yoga – meditatie
12:00 uur – Shake/snackje
13:00 uur – Uitgebreide lunch
14:00 uur – Boks training
14:00-18:00 uur – Vrije invulling
14:00-18:00 uur – Massages & soundbath’s
18:00 – Yin yoga & meditatie
19:30 uur –  Luxe Dinner in de thema’s van de chakra’s, met natuurwijnen

**de yoga- en kickbokslessen zijn voor elk niveau geschikt. 

De villa heeft 7 luxe slaapkamers met heerlijke bedden. Elke slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden die je deelt met een andere deelnemer. Kom je samen met iemand dan krijg je ook samen een slaapkamer toegewezen. Vanuit de slaapkamers heb je een prachtig uitzicht op de omgeving.

Tijdens de retraite is er een privé chef aanwezig die gedurende de week heerlijke snacks en maaltijden voor ons maakt. Onze food creators koken alle dagen in de thema’s en kleuren van de chakra’s. Kleurrijk, puur, culinair, vegetarisch en bereid met aandacht en liefde. 

Heb je bepaalde allergieën of wensen waar we rekening mee moeten houden? Geef dat dan aan bij de opmerkingen tijdens de reservering dan geven we dat door aan de chef!

Annuleringsvoorwaarden
Onder normale omstandigheden hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Annuleren tot vier weken voor aanvang van het retreat: teruggave van 90%
  • Annuleren van vier weken tot twee weken voor aanvang van het retreat: teruggave van 50%
  • Annuleren minder dan twee weken voor het retreat: teruggave van 0%

Tijdens deze retraite wordt geen gebruik gemaakt van een QR-code. Verder werken we met ons eigen 3G beleid: Gezond verstand, Gezellig & Gemotiveerd. Ben je ziek dan blijf je thuis en kijken we naar een nieuwe datum en verder houden we gewoon rekening met elkaar. 

Mocht de retraite niet door kunnen gaan vanwege eventuele maatregelen, dan kijken we ook samen naar een nieuwe datum. Maar uiteraard gaan we er gewoon vanuit dat de retraite door kan gaan! 

4 dagen / 3 nachten

€ 785

Maak kennis met
de retraitegever

Sarina - www.retraites-nederland.nl

Lees meer over de retraitegever Sarina en het Team van OXYO en de unieke combinatie van yoga en boksen tijdens de retraites. Ga je mee op avontuur op een van de komende retraites?

Lees meer over de retraite gevers

Ervaringen
van andere

Anderen
bekeken ook