Naar overzicht

4-Daagse Retraite – ‘Zelfliefde & zelfzorg’

Bijna vol: nog maar 1 plek beschikbaar.

We leven in een maatschappij die steeds sneller lijkt te gaan en die steeds meer verhardt; de schouders eronder én doorgaan! Wij nodigen je van harte uit om te ont-spannen en jezelf daarin te ont-moeten. In de retraite moet je niets! De uitnodiging is om te voelen waar je lichaam behoefte aan heeft en op basis daarvan je eigen programma samen te stellen. Het programma is afgestemd op het thema ‘zelfliefde & zelfzorg’.  

Simone verzorgt YogaNidra, YinYoga en een klankconcert. Verder geeft ze heerlijke ontspanningsmassages met klankschalen of doTERRA-oliën. Er is ruimte om kennis te maken met de werking van essentiële oliën van doTERRA. Alle maaltijden worden door de mensen van de Volkshogeschool met liefde en aandacht voor ons bereid. En vanuit de Volkshogeschool wandel je direct het bos in. In 20 minuten wandel je naar het prachtige, brede strand van Terschelling.

Deze retraite is helemaal voor jou als:

 • Je verlangt naar quality-time met jezelf
 • Je behoefte hebt aan rust en ontspanning
 • Je bewust wilt ZIJN
 • Je vrij wilt zijn in het wel / niet volgen van een programma
 • Je in de nazomer een héérlijk geniet-weekend wilt
 • Je het fijn vindt om de keuze te hebben tussen stilte-met-jezelf én verbinding met anderen.

De Volkshogeschool is gelegen in Hoorn, midden in het bos en op vijf minuten fietsafstand van het strand op het prachtige eiland Terschelling. Vanaf het moment dat je in Harlingen op de boot stapt, kom je in de vertraging en de rust. Op Terschelling fietsen we samen naar de Volkshogeschool in Hoorn. Het is er écht donker en stil, superfijn! Alleen om hier een paar dagen en nachten te zijn, is al een feestje!

Het adres: Badweg Hoorn 11, 8896 KC Hoorn Terschelling

De retraite heeft een flexibel programma die afgestemd is op de energie van de groep. Alle workshops zijn vrijwillig en als je behoefte hebt om je even terug te trekken is dat helemaal prima.

Vrijdag 16 september 2022
15.00 uur – ontvangst in de haven van West Terschelling
15.30 uur – we fietsen met elkaar naar de Volkshogeschool in Hoorn
16.30 uur – koffie/thee
18.00 uur – samen eten
19.30 uur – kennismaking
21.00 uur – YogaNidra en klank

Zaterdag 17 september 2022
08.30 uur – ontbijt (bij het ontbijt maak je je eigen lunchpakket)
10.00 uur – yinyoga
’s middags vrij en ruimte voor jezelf (wandelen, fietsen, strand, massage)
18.00 uur – samen eten
??? – samen naar het strand voor de zonsondergang (afhankelijk van het weer)

Zondag 18 september 2022
08.30 uur – ontbijt (bij het ontbijt maak je je eigen lunchpakket)
10.00 uur – yinyoga
’s middags vrij en ruimte voor jezelf (wandelen, fietsen, strand, massage)
18.00 uur – samen eten
20.30 uur – héérlijk ontspannen met een klankconcert

Maandag 19 september 2022
06.45 uur – samen naar het strand voor de zonsopgang (afhankelijk van het weer)
09.00 uur – ontbijt (bij het ontbijt maak je je eigen lunchpakket)
Daarna opruimen, we fietsen samen terug naar West Terschelling en leveren daar onze fietsen in.

Je overnacht in een tweepersoonskamer met een heerlijk bed voor jezelf. In jouw kamer is een toilet, wastafel én een douche. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen bij de prijs van de retraite.

De mensen van de Volkshogeschool verzorgen met liefde en aandacht voor ons de héérlijke maaltijden. Met alle dieetwensen kan rekening worden gehouden! We kiezen voor een combi van gezond én genieten, dus het is ook mogelijk om een lekker glaasje wijn te drinken. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Heb je dieetwensen, dan horen we dit graag tijdig! Dit kan je tijdens de reservering aangeven bij het ‘opmerkingen’ veld. 

Deze retraite is inclusief:

 • yinyoga
 • yoganidra & klank
 • klankconcert
 • massage
 • alle maaltijden
 • beddengoed en handdoeken
 • een kadootje bij aankomst 🙂

De retraite wordt gegeven door Simone Busscher en haar team. Wil je meer weten over de vrouwen van deze retraite? Klik dan onderaan deze pagina door naar hun bedrijfspagina. 

Annuleringsvoorwaarden

 1. Kosteloze annulering is mogelijk tot 3 weken voor de retraite. Bij annulering tot 2 weken voor aanvang geldt 50% restitutie van de kosten. Daarna is er geen restitutie meer en is de deelnemer het volledige bedrag aan deelnamekosten verschuldigd, tenzij de deelnemer zelf voor vervanging kan zorgen. Tip: zorg voor een goede annuleringsverzekering.

 2. Deelname aan een retraite geschiedt geheel op eigen risico en als deelnemer draag je eigen verantwoordelijkheid voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid. De organisator(en) van de retraite kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele negatieve geestelijke en/of lichamelijke effecten door deelname aan de retraite of voor vermissing, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen. Tip: zorg voor een goede reisverzekering.

 3. De organisator(en) behouden zich het recht voor de retraite bij overmacht, zoals ziekte, of onvoldoende deelnemers te annuleren. De overgemaakte deelnamekosten zullen dan z.s.m. volledig teruggestort worden.

Covid
Er gelden op dit moment geen maatregelen.

4 dagen / 3 nachten

595,-

Maak kennis met
de retraitegever

Simone Busscher staat deze retraite voor jou klaar om je weer in contact te brengen met je zachtheid. Wil je meer weten over Simone en haar manier van werken? Neem dan een kijkje op de volgende pagina.

Lees meer over Simone

Ervaringen
van andere

Anderen
bekeken ook

× Vragen? Stel ze hier :-)