Naar overzicht

4-Daagse Vrouwen Retraite – ‘In vuur en vlam!’

Mooie lieve vrouw, wees welkom op deze betoverende plek midden in de natuur. Een plek die verwarmt en verwondert, een oeroude krachtplek waar je thuiskomt bij jezelf. Ruimte creërend om jouw hart volledig in vuur en vlam te zetten.
Omringd door bomen, bloemen, vlinders en een stralend zomerzonnetje biedt deze prachtplek jou alles om je innerlijk vuur volledig te bekrachtigen. Maak jij de cirkel compleet?

Elke retraite is vol verrassing, openend naar wat zich in de cirkel van verbinding mag ontvouwen. In full sister support zien en eren we elkaar. Steunen en inspireren we elkaar. Een veilige bedding waarin je verzacht.

Hier kun je delen, dansen, verstillen, huilen, lachen, hier kun je zijn. We laten los, helen en openen. We vieren onze kracht en eigenheid. Hier kom je thuis, thuis in je Hart, thuis in jezelf. 

In de heilige cirkel ga je op ontdekkingsreis door de schat die in jou leeft. Wat hoor je in de diepte van je Hart? Wat wil je loslaten, waar wil je ruimte aan geven? Je maakt contact met jouw verlangens. Met het pad van jouw ziel. Dansend onder het maanlicht laat je steeds meer los, ruimte makend om je hart in vuur en vlam te zetten. Vanuit je innerlijk vuur ga je meer dan ooit betekenis geven aan jouw leven.

We bekrachtigen onze ervaring door:

 • Kundalini Yoga & Chakra Balancing sessies;
 • Sacred Full Moon Healing ceremony;
 • Feminine Breathwork;
 • (Mantra) Meditatie;
 • Shakti Dance;
 • Sisterhood Sharings;
 • Closing Ceremony.

Met een hart vol vuur ga je weer naar huis. Verbonden met jouw liefde, jouw kern, jouw diepe wijsheid. En je weet: ‘ When Women rise, we rise up all around us’.

Tijdens deze retraite ga je een prachtige, bezielde en verbindende reis maken. Vier dagen om jouw innerlijk vuur volledig te bekrachtigen. Om meer dan ooit vanuit Hart en Ziel te leven in diepe verbinding met jouw vuur, liefde en kracht.

Kundalini Yoga, dans, verstilling, ceremonies, storytelling, hart verbindingen, ademwerk, meditaties, deelcirkels, wandelen in het bos, heerlijk eten en nog meer moois. Elke samenkomst is verdiepend en vol helende inspirerende kracht. Zo ga jij met een hart vol vuur en inspiratie weer naar huis.

Deze retraite is een mooi cadeau voor jezelf als:

 • Je het verlangen voelt om jouw innerlijk vuur te bekrachtigen;
 • Je jouw vrouwelijkheid wilt eren en vieren;
 • Je je wilt laten inspireren door een prachtige groep vrouwen;
 • Je thuis wilt komen in je Hart;
 • Je wilt leren vertrouwen op jouw innerlijke stem en wijsheid;
 • Je wilt leven in diep contact met jouw essentie;
 • Jouw levensvreugde wilt laten stromen;
 • Je je wilt verbinden met jouw diepe kern;
 • Je zin hebt in een superfijn avontuur boordevol verbinding, transformatie en bezieling.

De retraite vindt plaats op een schitterende plek aan de rand van een prachtig bos en heidegebied. Een oeroude krachtplek waar je je meteen thuis voelt.

We komen samen in het stralende Zonnehuis. Een plek vol licht, ruimte en bezinning. Omgeven door een groot erf vol gras, bomen en bloemen voel je je meteen welkom. Schaapjes in de wei, hier kom je tot rust. Er is een moestuin met groenten en kruiden waar de kok regelmatig mee kookt. Op het erf staan gezellige zitjes waar je heerlijk kunt lezen en mijmeren. Je krijgt hier echt een beetje een Pipi Langkous gevoel. De plek voelt vrij en blij en ademt rust en ontspanning uit.

Het bos aan de rand van de locatie is prachtig! We gaan dan ook zeker een fijne boswandeling maken en wie weet kunnen we zelfs dippen in de verfrissende zoetwaterbron vlakbij een Nederlands watervalletje. Enne, met een beetje geluk komen we onderweg nog een ree of edelhert tegen. Omgeven door natuur voel je hier geïnspireerd, opgeladen en tot bloei komen.

Het adres: Beekbergerweg 25, 7371 EV Loenen

De retraite begint maandag om 14:30 en eindigt donderdag om 16:30. 

Maandag
14:30 uur – Welkom en ontvangst met
16:00 uur – Openings Ceremonie
18:00 uur – Diner
19:30 uur – Kundalini Yoga & Meditatie

Dinsdag
08.30 uur – Kundalini Yoga & Meditatie
10.00 uur – Ontbijt & vrije tijd
13.00 uur – Lunch
14.00 uur – Boswandeling en dippen in de zoetwaterbron
16.00 uur – Sharing / Verdieping workshop
18.15 uur – Diner
22.00 uur – Kundalini Yoga & Meditatie

Woensdag
08.30 uur – Kundalini Yoga & Meditatie
10.00 uur – Ontbijt & vrije tijd
13.00 uur – Lunch
14.00 uur – Vrije tijd
16.00 uur – Sharing / Verdieping workshop
18.15 uur – Diner
22.00 uur – Kundalini Yoga & Meditatie

Donderdag
08.30 uur – Kundalini Yoga & Meditatie
10.00 uur – Ontbijt
12.00 uur – Afsluitende Ceremonie
14.30 uur – Lunch
16.30 uur – Tijd om naar huis te gaan – To Rise Up Sisters, Rise Up!

* Maaike werkt op intuïtie, het kan dus zijn dat de tijden iets veranderen.

Hier word je wakker in groene oase waar je slaapt op een ruime gedeelde of privé kamer met uitzicht over de weidse weilanden met in de verte het dorp Loenen. Uitkijkend op het erf vol groen wordt je liefdevol wakker gewekt door zingende vogels en ruisende bomen.

De kamers zijn licht, ruim en hebben een fijne warme sfeer. Alle kamers beschikken over een eigen douche en een toilet.

Wil je een privékamer? Dan betaal je iets meer en wordt de totaalprijs van de retraite €649,-. Als je een privékamer wilt kan je dit aangeven bij de opmerkingen in het reserveringsformulier. 

Er wordt vegan en voor het overgrootste gedeelte bio gekookt, en hoe! Elke maaltijd is met liefde, zorg en een grote lach bereid. Elk gerecht verrassend en super voedend. Met een beetje geluk wordt het brood vers gebakken, en zijn de ingrediënten uit de soep uit eigen tuin geplukt. Of het nu een kleurrijke salade is of een overheerlijke paddenstoelen risotto, elke maaltijd is vanuit passie op je bord getoverd en dat proef je.

Laat het ons weten als er voedsel allergieën zijn. Onze kok houdt hier vanzelfsprekend rekening mee.

Deze retraite wordt gegeven door de fijne, ervaren retraitegever Maaike Aker van In Bloei Yoga. Onderaan deze pagina kan je meer lezen over Maaike.

Annuleringsvoorwaarden:
Kosteloos annuleren is mogelijk tot 30 dagen voor de retraite. Bij het annuleren van 30 tot 14 dagen voor de retraite wordt er 50% in rekening gebracht. Bij annuleringen binnen 14 dagen vindt er geen restitutie plaats. In overleg kun je de boeking eenmalig doorschuiven naar een andere retraite. Of je kunt zelf zorgdragen voor een vervanger.

Covid:
Op het moment van schrijven niet meer relevant want er zijn geen maatregelen.

Wat anderen zeggen

4 dagen / 3 nachten

689,-

Maak kennis met
de retraitegever

retraitegever - maaike Aker

Wil je meer weten over Maaike van In Bloei Yoga en de retraites die ze geeft? Lees dan verder op de volgende pagina!

Lees meer over de retraitegever

Ervaringen
van andere

Anderen
bekeken ook

× Vragen? Stel ze hier :-)