Naar overzicht

5-Daagse Tarot & Relax Retraite

Diana van Tarottaal neemt je tijdens deze heerlijke retraite mee op een innerlijke reis die kan leiden tot een ware transformatie. Je zal ontdekken dat de tarotkaarten je behulpzaam zijn op je spirituele pad en je kunnen ondersteunen in moeilijkere tijden. Je krijgt inzicht in allerlei vraagstukken die spelen in je leven en je leert tevens deze van je medemens te ontrafelen. 

Deze vijfdaagse is dan ook dé manier om in korte tijd op een interactieve en integere wijze de Tarot te leren lezen, begrijpen en leggen! Muziek, spel, meditatie en de prachtige natuur zorgen er daarnaast voor dat in- en ontspanning tijdens deze bijzondere retraite op een mooie manier in balans zijn. Zo ga jij opgeladen en met een hele ervaring rijker weer naar huis.

In deze 5-daagse ga je volop aan de slag met de Rider Waite Tarot. Je wordt meegenomen op reis door een land van 78 Tarotkaarten. Tijdens deze retraite krijg je uitleg over diverse legpatronen, gaan we dagelijks gezamenlijk oefenen en ontvang je een uitgebreid naslagwerk.

Na deze retraite heb jij de nodige kennis en tools opgedaan zodat je zelfstandig verder kan met Tarot. Maar we focussen ons niet alleen op Tarot tijdens de retraite. Ontspanning staat ook centraal. We beginnen iedere dag met een fijne meditatie, we besteden middels diverse oefeningen aandacht aan jouw intuïtie zodat je nog dichter bij jezelf komt en er is ruimte voor een mooie stiltewandeling.

Samengevat is deze retraite helemaal voor jou als: 

  • Je klaar bent voor een nieuwe betekenisvolle invulling in je leven;
  • Je een bijzondere interesse hebt in de Tarot;
  • Je graag jezelf en/of anderen op weg wilt helpen met vraagstukken die op dat moment aan de orde zijn;
  • Je zin hebt in een avontuur met een gelijkgestemde groep;
  • Je zin hebt in een heerlijke, verrassende midweek voor jezelf;
  • Je open staat voor een stukje magie!

*Tijdens de retraite neem je je eigen Rider Waite Tarot set mee. Er is ook de mogelijkheid deze set aan te schaffen tijdens de retraite (geef dit van tevoren aan). 

Wil je meer weten over Diana van der Steen van Tarottaal? Lees dan verder onderaan deze pagina. 

De midweek vindt plaats in Groepshotel De Tienhoeve, gelegen op een prachtige, bosrijke plek in Hengelo (Gld.). Deze luxe groepsaccommodatie bestaat uit twee boerenhoeven die met elkaar verbonden zijn en is tijdens de 5-daagse geheel voor ons.

Op de begane grond bevinden zich een aantal gezamenlijke ruimtes waar de bijeenkomsten zullen plaatsvinden en waar ook de heerlijke maaltijden zullen worden geserveerd. De lesruimte heeft diverse openslaande deuren naar een groot, besloten terras zodat er veel daglicht naar binnen valt en er tussen de lessen door gelucht kan worden.

Vanuit het hotel loop je zo het bos in waardoor je jezelf tussen de bijeenkomsten door weer even heerlijk op kan laden. Met minder weer of voor later op de avond is er een ontspanningsruimte om ongedwongen met elkaar bijeen te zijn, een drankje te nuttigen en/of een spelletje te doen.

Het adres: Handwijzersdijk 8, 7255 MJ Hengelo

Tijdens de retraite wordt er ingevoeld op de energie van de groep. Het kan dus zijn dat het programma ietwat afwijkt. Het algemene programma ziet er als volgt uit: 

Maandag
11.00 – Ontvangst en kennismaking
13.00 – Lunch
14.00 – Middagprogramma
18.00 – Avondeten
19.30 – Kort avondprogramma

Dinsdag
10.00 – Ochtendprogramma
13.00 – Lunch
14.00 – Middagprogramma
16.30 – Vrije tijd
18.00 – Avondeten
19.30 – Kort avondprogramma

Woensdag
10.00 – Ochtendprogramma
13.00 – Lunch
14.00 – Stiltewandeling
16.00 – Middagprogramma
18.00 – Avondeten

Donderdag
10.00 – Ochtendprogramma
13.00 – Lunch
14.00 – Middagprogramma
16.30 – Vrije tijd
18.00 – Avondeten
19.30 – Kort avondprogramma

Vrijdag
10.00 – Ochtendprogramma
13.00 – Lunch en aansluitend afsluiting

Iedereen heeft een privé 2-persoonskamer voor zichzelf zodat je je kan terugtrekken in alle rust wanneer je dat maar wilt. Deze kamers zijn allen voorzien van een heerlijk bed en een fijne, eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. 

De slaapkamers bevinden zich veelal op de eerste verdieping maar er zijn er ook een paar op de begane grond. Omdat er geen lift aanwezig is worden deze in eerste instantie toebedeeld aan eventuele minder valide deelnemers. Om je verder helemaal te ontzorgen zijn de bedden bij aankomst opgemaakt en zijn de handdoeken inbegrepen in de prijs van de retraite.

Tijdens ons verblijf wordt het eten verzorgd door een cateraar. De heerlijke, verantwoorde en biologische maaltijden worden in buffetvorm opgediend in een ruimte op de begane grond die tijdens ons verblijf dient als restaurant. Daarnaast zal er iedere dag een mand met vers fruit voor ons klaar staan.

Heb jij bepaalde dieetwensen? Geef het dan tijdig door aan de retraitegever. De cateraar houdt hier graag rekening mee.

Covid voorwaarden
Mocht deze retraite geannuleerd worden vanwege aangescherpte maatregelen of een lockdown dan vindt er een teruggave van 100% van je betaling plaats zonder verdere verplichtingen. Boek dus (vooral in deze tijden) een heerlijke time-out voor jezelf en gun jezelf iets moois om naar uit te kijken!

Normale Annuleringsvoorwaarden
Onder normale omstandigheden worden de volgende annuleringsvoorwaarden gehanteerd:

  • Annuleren tot zes weken voor aanvang van de retraite: 50% teruggave van de aanbetaling;
  • Annuleren van zes tot vier weken voor aanvang van de retraite: 50% van de totale reissom wordt in rekening gebracht;
  • Annuleren van vier tot twee weken voor aanvang van de retraite: 75% van de totale reissom wordt in rekening gebracht;
  • Annuleren binnen twee weken voor aanvang van de retraite: geen teruggave meer mogelijk.
5 dagen / 4 nachten

€ 695

Maak kennis met
de retraitegever

Diana van der Steen

Wil je meer weten over de retraitegever? Lees dan meer over Diana van Tarottaal en de beweegreden achter haar passie voor Tarot.

Lees meer over Diana van der Steen

Ervaringen
van andere

Anderen
bekeken ook

× WhatsApp ons jouw vraag :-)