Asjeblief Retraites

Asjeblief Retraites

Asjeblief is een snel groeiende community die zich focust op lichamelijke, geestelijke & emotionele groei en gezondheid. Je vindt hier samen met gelijkgestemde het pad naar verlichting, of hoe ik het ook wel noem: ultiem geluk! Je neemt hier zelf de regie over jouw welzijn. Maar je hoeft dit nooit alleen te doen. Je wordt ondersteund door een community met gelijkgestemde, ervaringsdeskundigen en experts die je begeleiden om bij jouw kern te komen. 

Ik geloof erin dat je zelf ervoor kunt zorgen dat jij ultiem geluk ervaart en leeft vanuit vrijheid door zelf verantwoordelijkheid te nemen, te onderzoeken en te doen. Zijn wie jij bent en doen wat jij wil.

Het team

Floor van der Zanden

Ik ben Floor, moeder van twee gevoelige dochters, en ben 18 jaar geleden op het pad van zelfontwikkeling en yoga terecht gekomen. Al op jonge leeftijd had ik het idee dat ik anders was. Onzeker, gevoelig en altijd bezig met anderen. Ik deed alles om het andere naar de zin te maken en vergat daarbij mezelf. Ik werd chronisch ziek, was altijd moe en beleefde totaal geen plezier. Uiteindelijk ging er een knop om en wist ik dat het anders moest. Door verschillende energetische opleidingen en yoga heb ik mijn eigenwaarde opgebouwd en heb ik voor mezelf leren kiezen! Het beste cadeau dat ik mezelf ooit heb kunnen geven. Ik heb vertrouwen, energie en geniet volop. 

Ik gun iedereen een gezond, krachtig en gelukkig leven. Dit doe ik door jou de tools te leren die ik in de afgelopen 18 jaar ontdekt heb. Zie ik je snel :-)?

Toekomstige
retraites

× Vragen? Stel ze hier :-)