Dru Yoga Weekenden

Dru Yoga Weekend Retraite

Annette Paulich begeleidt sinds lange tijd wekelijkse lessen, yogaweekenden, workshops en yogavakanties in het buitenland. Vanaf 2017 begeleidt ze op regelmatige basis yogaweekenden in Soest.

Dat zijn echt 3 dagen me-time, dit wellness yoga arrangement bij Hilton Royal Parc Soestduinen.
Toen ze in 2021 besloot om te gaan reizen heeft ze collega Dru docenten gevonden die dit graag wilden voortzetten. Zo heeft het aanbod zich uitgebreid tot iedere maand een yogaweekend met allemaal een eigen thema. Dit wordt verzorgd door een gemotiveerd team van docenten die ieder op hun eigen wijze en met veel plezier gasten ontvangen om met hen de unieke Dru yoga vorm te delen.

Het team

Annette Paulich

Annette houdt van beweging, harmonie en authenticiteit. Dit heeft ze gevonden in Dru yoga. Het is haar passie om Dru yoga aan te bieden om te komen via zelfzorg naar zelfliefde, ‘van innerlijke vrede naar wereldvrede’.

Met een achtergrond aan Raja yoga, Reiki en Hartcoherentie-coaching wil Annette haar spirituele en theoretische kennis en ervaring delen als ‘praktische spiritualiteit’. Door met intentie de thematische Dru-reeksen te beoefenen, ontstaat er afstemming en stilte.

‘Niets moet, alles mag’ is het motto zodat het voor iedereen duidelijk is dat er geen verwachtingen zijn en geen oordeel. Het gaat om acceptatie van alles wat er is, in het Nu. Bij het yogaweekend is er ruimte voor iedereen om de dagen te benutten op eigen wijze.

Gea Huizinga

Ik ben ooit begonnen met yoga om wat soepeler te worden in mijn lijf en kwam er al doende achter hoe heerlijk het is om de verbinding te maken tussen mijn hoofd en mijn hart.

Na een periode van Hatha Yoga kwam ik door een verhuizing in contact met Dru Yoga. Ik was blij verrast door de vloeiende vorm van deze yoga en kwam na elke les geïnspireerd thuis. Niet alleen mijn lijf maar ook mijn geest versoepelde!

Ik geef met veel plezier les aan groepen, verzorg yoga-weekenden en workshops. Ik ben nog steeds super enthousiast over deze prachtige yogavorm en wil graag iedereen kennis laten maken met deze yoga uit het hart.

Bianca Buts

Acht jaar geleden stortte mijn hele wereld -die ik zorgvuldig op had gebouwd- in. Wonen – Werken én Wederhelft waren er in één klap niet meer. Dit was voor mij het moment om mij gekgenoeg zielsgelukkig te voelen met wat er wél was. Ik ging ein-de-lijk die dingen doen die ik altijd al wilde én kwam thuis bij mijzelf.

Dru Yoga was de start van deze nieuwe ik. Na een retraite voelde ik aan alles dat dit mij weer in connectie met mijn gevoel, mijn sensitieve kant kon brengen. Iets dat ik jarenlang weg had gestopt. Na een drie jarige opleiding was ik klaar om deze hartenkracht verder de wereld in te brengen. Hierna volgden twee meditatieopleidingen – twee opleidingen tot systemisch coach én een spirituele coachopleiding.

Nu, acht jaar later en moeder van twee prachtige zielen, zet ik al deze wijsheid in, om jou op jouw unieke plek aan te laten komen, zodat jij vanuit jouw adem, met jouw kwaliteiten jouw missie kan gaan leven.

Bianca en Lennard (Knol) zijn werk- en levenspartners. Naast succesvolle bedrijven hebben zij samen twee mooie kinderen, die -naar eigen zeggen– hun grootste leermeesters zijn.

Jeannine Paulich

Jeannine begon ongeveer 7 jaar geleden met yoga tijdens een periode waarin ze zich alleen en overweldigd voelde. Ze wilde zichzelf herstellen voordat ze over haar gevoelens zou praten. 

Op de mat, leken haar zorgen te verdwijnen en vielen de dingen weer op hun plek. Luisteren naar de ademhaling en de uitademing langer maken als de inademing had een ontspannend effect. Haar mentale toestand verbeterde en met de gemakkelijke houdingen kon ze de gedachten over zichzelf loslaten en kon ze zien voor wat ze waren, namelijk : gedachten. 

Jeannine helpt mensen graag via dru-yoga, door liefdevolle aandacht voor het lichaam komen de cursisten terug bij begrip en vinden zij het vertrouwen weer terug in zichzelf.

Dorinde de Boer

Als gediplomeerd Dru Yoga docente heeft Dorinde jarenlange ervaring in het geven van lessen, workshops en retreats. Iedere les, iedere ontspanning en iedere meditatie geeft zij vanuit haar hart, doorleefd en puur, en dat voel je. 

Dorinde houdt ervan om haar groepen te verwennen met heerlijke geuren van essentiële olie, mooie achtergrondmuziek en passende visualisaties en affirmaties, om de verbinding met jezelf en het effect van de oefeningen verdiepen en verrijken. 

Op warme en liefdevolle wijze zet zij haar programma neer, met veel aandacht voor detail. Zo biedt zij een veilige bedding waarin de deelnemers voelen dat zij zichzelf kunnen zijn, zich gedragen voelen, waar zij mogen loslaten en ontspannen, mogen landen in de stilte in zichzelf.

Lennard Knol

Lennard Knol is eigenaar van Arena Fysio, MoveMan & Choose to Move. Deze van huis uit fysiotherapeut heeft het healingswerk volledig omarmd en komt vanuit blokkades in het lichaam tot beweging in het hele systeem. Hij combineert beweging en ademwerk, zodat jij de weg vrij kunt maken voor meer beweging in je lijf, waardoor je letterlijk én figuurlijk beter in je vel gaat zitten. Je zet bewegen als als ‘medicijn’ in, voor een gezonder en gelukkiger leven.

Lennard en Bianca (Buts) zijn werk- en levenspartners. Naast succesvolle bedrijven hebben zij samen twee mooie kinderen, die -naar eigen zeggen– hun grootste leermeesters zijn.

Toekomstige
retraites

× Vragen? Stel ze hier :-)