Dru Yoga Weekenden

Dru Yoga Weekend Retraite

Annette Paulich is in 2002 gestart met haar praktijk ‘meer dan YOGA’, gericht op ontspanning, voorwaarde voor een leuker leven. Sessies aan kinderen en volwassenen, (online) wekelijks, maar ook yoga weekenden, workshops en yogavakanties in het buitenland. 

Vanaf 2017 begeleidt ze op regelmatige basis yoga weekenden in Soest. Dat zijn echt 3 dagen me-time, dit wellness yoga arrangement bij Hilton Royal Parc Soestduinen. De drijfveer van Annette is om Dru yoga meer bekend te maken, als toegankelijke en effectieve vorm voor een lichter leven. Ieder weekend heeft een eigen thema, altijd vanuit de basis van ontspanning, lichtheid, flow en plezier. Deelnemers laten weten Annette te waarderen om haar rust, verdieping, eigenheid en enthousiasme. In het weekend zijn er regelmatig mogelijkheden om extra workshops te volgen op het gebied van persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling, zoals opstellingen, klankhealing, coaching…

Het team

Annette Paulich

Annette Paulich, gediplomeerd Dru yoga docente, geeft al jarenlang lessen, workshops en retraites. Haar passie is persoonlijke ontwikkeling en met de praktische spiritualiteit van Dru yoga vind je dat helemaal terug in haar lessen. Met de heerlijke flows, de visualisaties en de affirmaties word je meegenomen naar het contact met jezelf. Je krijgt een gevoel van rust en ruimte, een gevoel van balans. Je wordt je bewust van je denken, voelen en doen, inzichten komen en inspiratie volgt over wat te doen en laten.

Annette bouwt de lessen zorgvuldig op, op zichzelf en in samenhang, zodat het makkelijk te volgen is en het effect groter wordt. Iedere sessie wordt afgesloten met een diepe ontspanning in combinatie met Reiki energie. Over Annette wordt gezegd dat ze rust uitstraalt, een fijne stem heeft en een vriendelijke benadering. Het motto dat voor deze Dru Yoga Weekend Retraite geldt is van haar hand: ‘niets moet, alles mag’

Dorinde de Boer

Gediplomeerd Dru Yoga docente met jarenlange ervaring in het geven van lessen, workshops en retreats. Iedere les, iedere ontspanning en iedere meditatie geeft zij vanuit haar hart, doorleefd en puur, en dat voel je. 

Op warme en liefdevolle wijze zet zij haar programma neer, met veel aandacht voor detail. Zo biedt zij een veilige bedding waarin de deelnemers voelen dat zij zichzelf kunnen zijn, zich gedragen voelen, waar zij mogen loslaten en ontspannen, mogen landen in de stilte in zichzelf. 

Dorinde weet je als geen ander mee te nemen in haar les, straalt rust uit en vrolijkt je op met haar heerlijke grote glimlach!

Jeannine Paulich

Gediplomeerd Yin/Yang yoga en Dru yoga docente met ervaring in het geven van invallessen, workshops en retraites. Ze begon in 2015 met yoga toen ze niet goed in haar vel zat en weer in balans wilde komen. Rustig bewegen met aandacht voor de ademhaling bleek de ideale manier om haar hoofd de ruimte te geven die het nodig had.

Wat Dru yoga zo bijzonder voor haar maakt, is dat er echt aandacht wordt besteed aan loslaten vanuit het lichaam. Jeannine heeft een passie voor Dru en het delen ervan om rust en verbinding te brengen. Jeannine wordt omschreven als authentiek, afgestemd en vrolijk.

Toekomstige
retraites

× Vragen? Stel ze hier :-)