Menergy Movement

Menergy Movement

Menergy Movement bekrachtigt mannen om het leven te leiden wat ze willen leven. Dit doen we door het faciliteren van retraites speciaal voor mannen. Want hoe fijn het ook kan zijn om te connecten met vrouwen, het energieveld van de groep verandert toch wanneer er een gemixte samenstelling is. 

Wij als mannen ervaren vanuit de maatschappij een bepaalde druk. We hebben heel veel ballen hoog te houden: we moeten doelen behalen, presteren, steady zijn, sporten, stappen, een familie onderhouden en het initiatief nemen in de relatie. Wat we vaak niet geleerd hebben is om stil te staan, in contact te geraken met onze emoties en om hier expressie aan te geven. 

Menergy Movement legt tijdens de retraites focus op thema’s als: emoties uiten, seksualiteit, gezond leiderschap en bijvoorbeeld relaties. Deze thema’s bespreken en doorwerken met een groep gelijkgestemde mannen, kan enorm helend zijn voor de persoonlijke processen van de deelnemers. 

Het team

Dion Nicolai

Dion gelooft dat we beschikken over ongelimiteerde waarde. Zijn missie is dan ook om je te bekrachtigen in het toe-eigenen van je eigen waarde.  

Dit doet hij door het inbrengen van zijn vaardigheden en bewustzijn in de vormen van training, coaching, faciliteren van cirkels en ceremonies waarbij hij vooral handelt vanuit liefdevolle aanwezigheid en liefdevolle reflecties.

Hij heeft ervaring in coaching en training in soft skills, leiderschap, communicatie, management, familieopstellingen en conscious relating.

Zijn passie? Zweethut ceremonies en de innerlijke reis.

Igua Yu

Igua gelooft in de kracht van zelfverantwoordelijkheid. Zo binnen, als buiten. Zijn missie is om je te inspireren om te leiden vanuit liefde.

Dit doet hij door het inzetten van de kracht van inquiry & luisteren, compassievolle confrontatie, empowerment en het creëren van een veld van veiligheid en vertrouwen.

Hij heeft ervaring in het ondernemerschap, management, changemanagement, opleidingen in persoonlijke ontwikkeling, begeleiden van cirkels en ceremonies. Hij heeft vooral veel geleerd door zijn persoonlijke ervaringen.

Zijn passie? Ecstatic dance, natuur en het menselijk gedrag.

Steffen Maier

Steffen gelooft dat we allemaal ongelimiteerd zijn onze kracht om onszelf expressie te geven in liefde en seks als vredige krijgers op ieder zijn eigen individuele levensmissie.

Het is zijn missie om een bijdrage te leveren aan seks, liefde en vrede.

Dit doet hij door het inzetten van breathwork, ijsbaden, mindset training, voeding, oude kruidentherapie in een modern jasje, tantra, conscious relating en mannelijke, seksuele empowerment.

Zijn passie? Dans en intimiteit op zijn best.

Toekomstige
retraites

× Vragen? Stel ze hier :-)