Natural Alignment

Natural Alignment

Hoe mooi zou het zijn als je in je dagelijks leven meer ontspanning en rust zou kunnen ervaren en minder stress. Als je minder piekert en beter slaapt. Als je minder moet. En als je meer inzicht in jezelf krijgt.

Tijd om te ont-moeten. Gun jezelf de tijd en de ruimte om in contact te komen met jezelf via het lichaam en de natuur. Natural Alignment gaat over het ontwikkelen van lichaamsbewustzijn waarbij je een shift maakt van hoofd naar hart en lijf. Je lichaam wijst de weg en je hoeft niets te veranderen. Alleen nog maar meer te ontspannen. Ontspanning heeft alles te maken met acceptatie en compassie voor jezelf en voor je omgeving. In die ontspanning ontvouwen zich vanzelf de juiste keuzes en vind je balans en vitaliteit. Dan zit je lekkerder in je vel en ervaar je innerlijke vrijheid.

Retraite marion

Het team

marion meuffels 2

Marion Meuffels

Marion Meuffels is senior yoga en meditatiedocent en natuurcoach. Ze heeft 27 jaar lesgeven in haar eigen yogastudio AnahataYoga in Stratum, Eindhoven. Begin 2022 heeft ze het omgegooid. Onder de naam Natural Alignment biedt ze weekend- en weekretraites aan en tevens en individuele begeleiding en coaching als focus “landen in je lichaam” . 

Haar kennis en ervaring in Critical alignment yoga, yin en restorative yoga, hatha en flow yoga, adem bewustzijn en ademwerk, trauma sensitive yoga, inzichtmeditatie, en non duale werkvormen en natuurcoaching zet ze in in een unieke op de groep of het individu toegesneden mix. De natuur is een grote inspiratiebron voor Marion en als pelgrim wandelt ze regelmatig over pelgrimswegen in Europa.  

Toekomstige
retraites

× Vragen? Stel ze hier :-)