Ode aan de Yoni

Ode aan de Yoni

Ode aan de Yoni is ontstaan in Portugal. Toen Imaya en Maartje elkaar ontmoetten was Maartje op een innerlijke reis naar meer zelfliefde & verbinding met haar vrouwelijkheid, sensualiteit en seksualiteit. Imaya had hier al heel wat jaren innerlijk werk in gedaan, en ook al prachtige evenementen op Koh Phangan in Thailand gehost & overgedragen aan vrouwen daar. 

Imaya & Maartje gingen samenwonen in de winter van 2020 en kwamen in een winter cocon – creatie proces. Door omstandigheden ging Maartje terug naar Nederland en kwam op de meest magische plek te wonen, namelijk bij Avani Retreat (wat toen overigens nog in opbouw proces was). Imaya & Maartje hielden contact & door de fantastische plek Avani, de kennis en wijsheden van Imaya en de organisatie skills van Maartje ontstond Ode aan de Yoni. Ook hosten we tegenwoordig online yoni-ei workshops en vrouwencirkels.

We hebben nu een aantal prachtige retraites mogen geven en hebben dit jaar ook weer een aantal edities gepland. We ontvangen je graag op een van onze retraites!

Yoni retraite

Het team

Imaya - Retraite Nederland

Imaya

Imaya is al vanaf haar tienerjaren nieuwsgierig geweest naar alles omtrent seksualiteit, het vrouwelijk lichaam, gezondheid en genot. Haar missie is om zo veel mogelijk vrouwen in verbinding te brengen met hun Yoni, hun vrouwelijkheid en zachtheid.

Met een achtergrond in Chi Kung, Tao Tantra, Somatische Seksuologie, Auatic Bodywork en Reiki wil Imaya vrouwen meenemen in een reis door hun (energie) lichaam. Tijdens het retreat zal ze haar Taoïstische inzichten en oefeningen delen en ruimte creëren voor andere vrouwen om hun eigen lichaam en relatie met hun levens/seksuele energie te ont-dekken.

Niks is ‘gek’ voor Imaya en alles is welkom. Ze zal er alles aan doen om inclusiviteit te waarborgen en iedereen in zachtheid te verwelkomen waar een ieder ook is op het pad van bewustwording.

Maartje Derks - Retraite Nederland

Maartje

Maartje heeft al vele levens geleefd dit leven. Van werken op de Zuidas in Amsterdam, naar serveren in het televisieprogramma First Dates, naar co-faciliteren van Yoni retraites en organiseren van ecstatic dances.

Maartje haar kracht ligt in verbinden en organiseren. Mensen samenbrengen, iedereen welkom laten voelen en haar enthousiasme over dit pad wat ze bewandelt delen met andere vrouwen.

De ontmoeting met Imaya was exact wat zij nodig had op haar pad, hun krachten gebundeld maakt een super fijn en warm team om vrouwen te begeleiden op deze reis door de Yoniverse.

Toekomstige
retraites

× Vragen? Stel ze hier :-)