ROEL: Regie Over Eigen Leven

ROEL: Regie Over Eigen Leven

Regie Over Eigen Leven – Lifecoach in de breedste zin. ROEL organiseert driedaagse retraites en ontwikkel weekenden voor individuen, ondernemers, bedrijven en teams.

Een aantal dagen offline tijdens een retraite wordt steeds populairder en dat is logisch want of je nou gaat mediteren, wandelen of in stilte verblijft, zo´n opknapbeurt is een verademing voor lichaam en geest en een cadeau aan jezelf!

Het team

Roel Kersten

NLP, transformatie coach & Loopbaancoach.

Ik ben Roel en ik maak plezier in de speeltuin die het leven heet. Maar dan wel met mijn eigen Roels (lees: rules). Ik vind het fijn om mezelf te zijn en regie te hebben over mijn eigen leven. Maar dat is niet altijd zo geweest.
Ik was streng voor mezelf, ik moest van alles en ik ging maar door. Ik was altijd met de buitenkant bezig: het perfecte plaatje.

Ik luisterde niet goed waar ik zelf naar verlangde en wat ik van binnen echt nodig had. Ik hikte tegen een burn-out aan, met als gevolg dat er even flink op de rem werd getrapt voor mij. Ik scheurde mijn schouderpees en mijn lichaam werd letterlijk stil gezet.

Dit was mijn wake-up call! Ik voelde aan alles dat ik wat moest veranderen en besloot aan mijzelf te gaan werken. Ik heb geleerd wat ik echt belangrijk vind, wat mijn kernwaarden zijn en daar ben ik naar gaan leven. Ik volgde verschillende cursussen/ opleidingen zoals Mindfulness, NLP, transformatie coach en Reiki.

Je kunt mij verder omschrijven als enthousiast, open, sociaal, (soms te) bewust, geïnteresseerd, ondernemend en een tikkeltje gek. Ik hou ervan om spiri-wiri wijsheid juist down to earth en praktisch te maken, zodat je er iets mee kunt. Ik dacht eerst ook dat ik nooit spiri-wiri was, maar ik sta nu juist meer met beide benen op de grond. Ik kan enorm genieten van diepgaande gesprekken en gekkigheid met dierbaren.

Janel

Reiki 1 en 2, Yoga/meditatie docente, holistisch therapeut, transformatie coach.

Ik ben Janel Hoogendoorn en ik ben 29 in woon in het prachtige Friesland waar ik geniet van de rust en de ruimte om mij heen zo dat ik echt kan verbinden met mijn waren zijn. Ik woon met mijn lieve kat Blue moon.

In het dagelijkse ben ik de eigenaar van mijn prachtige bedrijf Holistictemple, waar ik werkzaam ben als holistische therapeut. Ik begeleid mensen om hun innerlijke wereld te transformeren met liefde en zachtheid. Los laten van trauma’s diep gewortelde angsten en het leren herstellen van depressie of een burn-out. Je zult leren om het leven te leven met een open hart en verbonden te zijn met jou innerlijke kracht

 

Peter

Eigenaar van catering bedrijf  “Gewoon Peter”.

Ik ben Peter, 47 jaar oud en geboren (en getogen) in Ooy- Zevenaar.

In het dagelijks leven werk ik als Gewoon Peter 😉 Ik heb van mijn hobby (koken) mijn werk gemaakt. Ik heb inmiddels ruim 17 jaar mijn eigen catering bedrijf. Daarvoor heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende horeca bedrijven.

Verder ben ik er dol op om ook werkzaamheden te verrichten voor de schutterij EMM Ooy Zevenaar waar ik inmiddels ook voorzitter ben.

Ik vind het heerlijk om te koken en te zorgen voor de deelnemers. Maar ook de totale verbinding tijdens de driedaagse is super. De driedaagse is echt een cadeau aan jezelf, super dat ik daar onderdeel van mag zijn.

Donna

Hotelschool en meer dan 10 jaar ervaring in de horeca.

Ik ben Donna, 28 jaar oud en woon in het mooie Arnhem! In het dagelijks leven werk ik als HR medewerker bij NEC. Daarvoor heb ik naast mijn studie altijd in de horeca gewerkt. Verder ben ik dol op: koken, lekker eten, wijn en gezellige avondjes.

Ik ben trots en dankbaar dat: ik veel lieve familie en vrienden om mij heen heb. En ik echt kan genieten van de kleine (en natuurlijk ook grote) mooie dingen in het leven.

Mijn (werk)motto is: Als je met liefde kookt dan proef je die liefde terug in het gerecht.

Het leukste om te doen bij Regie Over Eigen Leven is: Het eten met heel veel liefde en aandacht bereiden. En zo fijn om helemaal jezelf te kunnen zijn en genieten in en van de magische momenten.

Toekomstige
retraites

× Vragen? Stel ze hier :-)