Simone Busscher

Simone Busscher Retraites

Al mijn werkzaamheden zijn gericht op rust, ontspanning en bewust-zijn. Ik nodig je uit om te vertragen en te verstillen. Één van mijn kwaliteiten is traagheid. Vroeger werd ik hier op afgerekend en nu mag ik het inzetten als kracht. Door te vertragen en te verstillen ga je uit je hoofd én in je lijf. En je lijf heeft zoveel wijsheid in zich! 

Mijn rugzak zit vol ‘tools’ die helpend zijn om lekkerder in je vel te komen zitten: YinYoga, YogaNidra, Klankwerk, Essentiële oliën, Massages, Aanraking en meer. Je bent van harte welkom op een van de retraites! 

Het team

Simone Busscher

Retraiteleider | zorgt voor rust & ontspanning

Ik ben Simone, een nuchtere Twentse vrouw die met beide benen stevig op de grond staat en er tegelijkertijd in gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde. In de dertig jaar dat ik werkzaam ben heb ik verschillende afslagen genomen om te komen waar ik nu ben. In 2018 verloor ik mijn beide ouders in een periode van vier maanden. Dat heeft me stilgezet en het was voor mij het laatste zetje om volledig mijn verlangen te gaan leven. En daar ben ik nu volop mee bezig….een proces van vallen en weer opstaan en doorgaan.

Verder ben ik auteur van het boek “Het leven gaat over rozen”, mijn boek dat is voortgekomen uit het overlijden van mijn beide ouders.

Ik houd van lekker eten, een glas wijn én een glas water, een goed gesprek, het wandelen in de natuur, héérlijk lachen en gek doen. En ik ben een echte Bruce Springsteen fan, dat mag zeker genoemd worden.

Ik ben vrouw, partner, vriendin en moeder van twee prachtige volwassen kinderen.
Woorden die bij me passen zijn nieuwsgierig, veilig, vertrouwen gevend, doortastend, rustig,
intuïtief, in beweging brengen, luisterend, bevlogen, gevoel voor humor, spontaan en nuchter.

Ik ont-moet je graag in het prachtige Twente!

Nathalie van Os

Voicehealing |Sacred Sexuality

Mijn naam is Nathalie van Os, vervul een rol als moeder van 2 puberjongens en woon net als Miron en Simone in het prachtige Twente. Ik houd van lekker gek doen met mezelf, vrienden, vriendinnen en mijn kinderen. Humor is een enorm grote pijler in mijn leven. In alles wat ik doe.
Daarnaast vind ik het heerlijk om muziek te maken op mijn piano, gitaar of tongdrum, lees ik graag inspirerende boeken en luister heel graag muziek, die bijdraagt aan een goeie vibe.

Ik heb al vanaf kind af aan een passie voor alles wat met muziek en klank te maken heeft en zo zing ik al vanaf het moment dat ik mijn stem ontdekte.

In 2019 heb ik een ep uitgebracht. ‘Share it with the world’. Het is namelijk werkelijk van belang dat we onze prachtige gaves met de wereld delen. We hebben allemaal een schatkist vol met gaves, die liggen te wachten om de wereld in geslingerd te worden.

Als Voicehealer channel ik energie, die omgezet wordt in klanken. De frequenties van de klanken komen binnen in je onderbewust zijn, raken je aan en helen op dna niveau. Iedere keer ben ik verbaasd wat er mag ontstaan in deze klankbubbel. Daarnaast houd ik me bezig met het begeleiden van vrouwen op het gebied van Heilige Seksualiteit. Dit gaat over het her-inneren van je levenskracht door middel van je eigen levensenergie, seksuele energie. Dit helpt ons weer te verbinden met ons lichaam en Eenheid te voelen.

“Er hoeft niets geheeld of gefixt te worden. Jij bent al Heel en Compleet.“

Je hoeft het je alleen maar te her-inneren.

Ik verheug me erop om je onder te dompelen in de magie van Voicehealing en samen zijn in dit bijzondere weekend op deze bijzondere plek.

Miron Meen

Docente Beeldende Vorming en kokkin tijdens het retraiteweekend.

Hey! Mijn naam is Miron Meen. Ik ben 27 jaar en woon in Oldenzaal, in het prachtige Twentse landschap! Ik geniet erg van deze plek. Ik houd van de nuchterheid én familie & vrienden die dichtbij wonen.

In het dagelijkse leven fiets ik naar mijn werk. Vier dagen per week sta ik voor de klas op een middelbare school. Ik geniet erg van mijn baan als docente Beeldende Vorming. In mijn vrije tijd ga ik lekker de natuur in of sta ik energiek te springen in de sportschool. Ook vind ik het heerlijk om weg te dromen met een boek.

Zoals je leest ben ik enthousiast over vele verschillende activiteiten, maar er is één bezigheid die voor mij mindful werkt. Én dit is koken en bakken. Wanneer ik in de keuken sta ben ik gefocust en in het moment. Ik vind het erg leuk om nieuwe recepten uit te proberen. Én het allerleukste is: dit anderen laten proeven! Ik kijk er erg naar uit om jou mijn nieuwste ontdekkingen te laten proeven.
 

Renske Beukers

Nathalie van Os

Yoga | Meditatie

Mijn naam is Renske Beukers, 26 jaar en opgegroeid in Twente. Als klein meisje werd ik altijd al geïnspireerd door wat er juist buiten het Twentse platteland plaatsvond. Ik fantaseerde over hoe de termen als ‘het verre Oosten’ en ‘Kleurrijk India’ eruit zouden zien. Ik besloot uiteindelijk de stoute schoenen aan te trekken en te gaan backpacken! 

In het prachtige hippie-dorpje Byron Bay, wat voor de meeste mensen als een surf-walhalla wordt gezien, kwam ik in aanraking met yoga en meditatie. Ik ontdekte een kant van mijzelf die ik al veel te lang gemist had. Of beter gezegd; ik ontdekte mijzelf. Het voelde als thuiskomen. Ik wilde alles leren over bewustzijn, ontwaken, yoga en allerlei meditatievormen. 

Nog nooit was ik zo gretig aan het studeren en ik wist dat ik deze prachtige wijsheid mee moest nemen naar Nederland om daar andere mensen te inspireren. Eenmaal terug in Nederland voelde ik dat ik nog niet klaar was met reizen en zo ontstond het idee om een opleiding als yogadocent te gaan volgen in het land van herkomst, India. Ik leerde de yoga asana’s, de filosofie en ik zag in dat er ook een andere manier is om naar het lichaam te kijken.

Het voelt als mijn missie om de prachtige wijsheid uit het Oosten te delen doormiddel van yoga en meditatie maar ook vooral mensen te inspireren hun hart te volgen. Ik kijk er enorm naar uit jou te ontmoeten!

Toekomstige
retraites

× Vragen? Stel ze hier :-)