Waarom onze retraites?

Tijdens onze retraites ervaar je een fijne en ontspannende combinatie tussen natuur, gezonde voeding, workshops, connectie & community.

Ons Medicijn

Door de prestatiemaatschappij waar we in leven worden we als het ware ziek. We raken verwijderd van onszelf, lopen vast of komen bijvoorbeeld in een burn-out terecht. Tijdens onze retraites leer je de eeuwenoude kennis en medicijnen die moeder aarde ons al eeuwen heeft gegeven maar die verloren zijn gegaan. Ervaar de kracht van adem, klank, visualisatie, dans, meditatie en nog veel meer. Ervaar dat je iedere seconde toegang kan hebben tot je natuurlijke staat van zijn.  

Krijg nieuwe inzichten over je werk, thuissituatie of relatie. Even er tussenuit en aandacht voor jezelf. Wij bieden een combinatie aan van: natuur, ontspannende workshops, speelse activiteiten, verbinding met een groep gelijkgestemden, vers bereid biologisch & veganistisch eten én begeleiding van ons team.

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling? 

1. Prachtige locatie in de natuur

Wees welkom bij Moons Farm. Deze ontspannen omgeving nodigt je uit om op onderzoek te gaan naar de verbinding met jezelf, de ander en de natuur. Herontdek de kracht van Moeder Aarde. Voel de wind langs je gezicht, voel de warmte van het vuur, laat het water je schoonspoelen en aard met je voeten in de grond. Ontlaad spanning uit je lichaam en geest en laad je op met nieuwe energie. 

2. Biologische & vegan maaltijden

Gezonde voeding is de basis van een gezond lichaam en een ontspannen geest. Onze privé kok kookt tijdens de retraite volledig biologisch en veganistisch. Zo kan je lichaam ontgiften van verkeerde afvalstoffen en wordt je geest weer helder. Eet je normaal niet veganistisch? Geen zorgen! De kok laat iedere deelnemer verwonderd naar huis toe gaan over de kookkunsten. We spreken uit ervaring dat deelnemers die normaal niet veganistisch eten, de maaltijden ook meer dan heerlijk vinden.  

3. Verbinding, spelen & ontspanning

Hoe zou het zijn om drie dagen de tijd te hebben voor jezelf? Drie dagen opladen door te spelen, te ontdekken, te ontspannen en te verbinden. Van moeten naar zijn. Je hoeft even niets te doen voor iemand anders en zet jezelf tijdens deze dagen centraal. We begeleiden je weer terug naar je eigen kern en laten je ontdekken welke blokkades jou tegenhouden om je volledige potentie te leven. Laten we samen het avontuur aangaan.

4. Begeleiding & community

Het kan zijn dat je tijdens je verblijf tegen emotionele blokkades aanloopt, erg verdrietig bent, of juist een doorbraak voelt en enorm blij wordt. Ontmoet anderen in hun proces en ervaar de draagkracht van de groep. Laat je inspireren en motiveren. 


Ben je enthousiast geworden? Kijk dan snel wanneer onze volgende retraite is! Bekijk de Agenda

Bekijk ons team!

Nieuwsgierig naar de gezichten achter onze retraites? Wil jij meer lezen over onze verhalen? Bekijk dan het team.

Het Team