Over ons

Ga je mee met ons op een innerlijk avontuur? Uit je hoofd en in je lichaam. Verbinden met je gevoel, met elkaar en de natuur.

Lees op deze pagina meer over het team van All is Within retraites.

All is Within - Team

Simone Wiewel
Simone Wiewel

Lead Facilitator - Reiki Master - Visionair

Simone heeft al van jongs af aan een heldere visie gehad over de wereld. Een samenleving waarin we elkaar aanmoedigen om onszelf te durven zijn, elkaar ontmoeten in kwetsbaarheid, genieten van alle kleuren van het leven vanuit speelsheid en vrijheid.

Zo is ‘All is Within’ twee jaar geleden geboren. Een veilige plek waarin je jezelf opnieuw kunt ontdekken en kunt ervaren dat alles wat je hart verlangt al in jou zit. “ All is within”

Met 8 jaar ervaring in het onderwijs als docent lichamelijke opvoeding voelt ze precies aan hoe ze jou net dat extra zetje kan geven, zodat jij de beste versie van jezelf kunt worden. In combinatie met haar opleiding als Reiki Master in de traditionele Usui Reiki Ryoho maakt dat ze de mens benaderd met een holistische kijk. 

Simone ziet ieder mens, als compleet en uniek, ieder met zijn/haar eigen blauwdruk wat al jouw natuurlijke vaardigheden, talenten en dus geschenk aan de wereld omvat.

Door haar eigen spirituele zoektocht de afgelopen zeven jaar heeft zij kennis gemaakt met diverse methodes en technieken om jezelf te bevrijden van belemmerende overtuigingen en patronen. Zoals mind-training, access consciousness, (familie) opstellingen, mindfulness, sjamanisme, wim hof methode en plant medicijnen. 

Met veel passie, enthousiasme en aandacht neemt zij anderen mee op avontuur in diverse trainingen, workshops, ceremonies en retraites waarin bewustwording, transformatie en spelen centraal staan en je na de investering in jezelf meer balans zult vinden tussen lichaam, geest en ziel.

Meer informatie over Simone kan je lezen op www.alliswithin.nl.

Simone Wiewel
Frederik
Frederik van der Ven

Organisatie - Spaceholder - Muzikant

Frederik is een Waldorf-leraar in zijn dagelijks leven, die vreugdevol en extatisch het innerlijke kind onderzoekt. Hij stimuleert de ervaring van deze retraite, vooral met zijn talent voor muziek, en neemt je mee op een diepe innerlijke reis met zijn instrumenten! Zijn prachtige stem voelt alsof hij rechtstreeks van bovenaf komt en zijn didgeridoo-spel vertaalt oer frequenties van diep onderin. Met een open hart, een dienende geest en afgestemd op Spirit, houdt Frederik ruimte tijdens deze retraite.
 
Verder is Frederik een echte gevoelsman die graag stil staat en geniet van de kleine dingen: een lekkere maaltijd, een fluitend vogeltje, een spontane ontmoeting. Ook vertrouwt hij graag op het Universum. Alles gebeurt met een reden vindt hij dan ook. "Ik heb genoeg leuke voorbeelden! Maar die vertel ik je liever als ik je zie haha." 
 
 

Frederik van der Ven
Janneke Meijers

Hospitality - Spaceholder

 
Janneke is o.a. een krachtige ademcoach, vuurvrouw, trainer in innovatieve mindset, organisator van ecstatic dances en berggeit. Ze brengt je met haar onderneming Aliveness - rewilder & breathe via natuurbeleving en je eigen adem terug naar je natuurlijke staat van zijn. Ze leert je hoe je je onderdeel kunt voelen van het bos. Om weer te herinneren hoezeer we één zijn met de natuur. Zélfs in een koude rivier.
 
In haar onderzoek naar het gedijen in ongemak heeft ze jaren geen huis gehad. Momenteel is ze steeds meer wortels aan het schieten in een community waar ze leeft in een yurt. Het rauwe buitenleven nodigt haar uit te vertragen. Haar liefde voor rituelen uit het Keltische sjamanisme wakkeren een diepere laag van zingeving aan. Als teamlid spiegelt ze scherp en helder, waardoor je je gezien, gehoord en bovenal aangemoedigd voelt om samen te gaan ontdekken en spelen. 

Janneke Meijers
Andrea Demmer Headshot
Andrea Demmer

Hospitality - Spaceholder - Firekeeper

Andrea blinkt uit in het zorgen dat mensen zich welkom en gezien voelen. Als je haar ontmoet, voel je je meteen veilig en comfortabel. Andrea heeft veel ervaring in het onderwijs en in personeelszaken. Door deze ervaring, gecombineerd met haar intuïtie, kan ze mensen heel goed aanvoelen en ruimte bieden wanneer dit nodig is. Van nature is ze een verbinder, waardoor ze bruggen kan bouwen tussen mensen en in groepen. Als er een bepaalde situatie is waarbij een luisterend oor nodig is, dan is Andrea de aangewezen persoon hiervoor. Naast haar zorgzaamheid wordt Andrea omschreven als enthousiast en vrolijk. 

Tijdens de retraites is Andrea aanwezig om Simone te ondersteunen, het vuur aan te houden en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. 

Andrea Demmer
Jeroen Stafleu

Organisatie - Administratie - Websitemeneer

"Waar word ik nou gelukkig van?". Bij die vraag begon de reis van Jeroen.  Hij werkte voor een commerciële instelling waar geld centraal stond. Zijn hart wilde echter iets anders. Jeroen gooide het roer om en begon zijn eigen marketingbureau voor bewuste bedrijven. Naast zijn online interesses vindt hij het heerlijk om creatief bezig te zijn als houtbewerker, lekker te aarden op zijn blote voeten in het bos, en zich bezig te houden met het verbinden van mannen.

Jeroen: Ik deel de visie dat iedereen met ongeveer dezelfde basisovertuigingen rondloopt: "ik ben niet goed genoeg", "mensen houden niet van de echte ik" of bijvoorbeeld "ik heb niets te bieden". Wat je echter met deze gedachtes doet en of je jezelf daarmee identificeert, dat is helemaal aan jou. Pak jij het roer in je eigen leven?

Jeroen heeft de droom om buitenspeel-festivals te gaan organiseren. "Het lijkt me heerlijk om met een groep volwassen lekker een weekend te spelen. Ouderwets levend stratego, verstoppertje, tikkertje, watergevechten etc. Even de sociale maskers laten vallen en weer terug naar ons innerlijke kind. 

Naast de organisatorische bijdragen is Jeroen vaak fysiek aanwezig tijdens de retraites om Simone te ondersteunen, te zorgen dat alles soepel verloopt en om te genieten van het heerlijke eten. 

Meer informatie over Jeroen kan je lezen op www.innerman.nl 

Jeroen Stafleu
Inschrijven

Ben je geïnteresseerd in een van onze retraites? Leuk! Kijk naar de data van onze volgende retraites en schrijf je in.

Boeken