Over ons

Ga je mee met ons op een innerlijk avontuur? Uit je hoofd en in je lichaam. Verbinden met je gevoel, met elkaar en de natuur.

Lees op deze pagina meer over het team van All is Within retraites.

All is Within - Team

Simone Wiewel
Simone Wiewel

Lead Facilitator - Reiki Master - Visionair

Simone heeft al van jongs af aan een heldere visie gehad over de wereld. Een samenleving waarin we elkaar aanmoedigen om onszelf te durven zijn, elkaar ontmoeten in kwetsbaarheid, genieten van alle kleuren van het leven vanuit speelsheid en vrijheid.

Zo is ‘All is Within’ twee jaar geleden geboren. Een veilige plek waarin je jezelf opnieuw kunt ontdekken en kunt ervaren dat alles wat je hart verlangt al in jou zit. “ All is within”

Met 8 jaar ervaring in het onderwijs als docent lichamelijke opvoeding voelt ze precies aan hoe ze jou net dat extra zetje kan geven, zodat jij de beste versie van jezelf kunt worden. In combinatie met haar opleiding als Reiki Master in de traditionele Usui Reiki Ryoho maakt dat ze de mens benaderd met een holistische kijk. 

Simone ziet ieder mens, als compleet en uniek, ieder met zijn/haar eigen blauwdruk wat al jouw natuurlijke vaardigheden, talenten en dus geschenk aan de wereld omvat.

Door haar eigen spirituele zoektocht de afgelopen zeven jaar heeft zij kennis gemaakt met diverse methodes en technieken om jezelf te bevrijden van belemmerende overtuigingen en patronen. Zoals mind-training, access consciousness, (familie) opstellingen, mindfulness, sjamanisme, wim hof methode en plant medicijnen. 

Met veel passie, enthousiasme en aandacht neemt zij anderen mee op avontuur in diverse trainingen, workshops, ceremonies en retraites waarin bewustwording, transformatie en spelen centraal staan en je na de investering in jezelf meer balans zult vinden tussen lichaam, geest en ziel.

Meer informatie over Simone kan je lezen op www.alliswithin.nl.

Simone Wiewel
Menou - retraite nederland
Ménou Hanne Fonsien

Bioloog - spaceholder - vrouwencoach

Menou is gek op bewustwording, natuur, vrouwelijke energie, mooie kleuren en zachte kleding. Ze heeft de droom om in een wereld te leven waarin mensen elkaar aanmoedigen om de meest bruisende versie van henzelf te zijn. Dat iedereen zich herinnert dat we magische wijze wezens zijn.

Na het behalen van haar Master Behavioural Biology aan de Universiteit van Utrecht kwam zij op het spirituele pad terecht. Tijdens deze reis ontdekte ze dat er een beweging gaande waarin vrouwen samenkomen en de vrouwelijke energie en kracht weer aan het herinneren zijn. Dat vrouwen sensuele wezens zijn die tegelijkertijd wijs en krachtig zijn. Menou nodigt vrouwen uit om hun unieke licht te laten schijnen en om in hun vrouwelijke kracht te gaan staan. Door meditatie, lichaamswerk en kleding en elementen uit tantra en sjamanisme helpt ze vrouwen verbinding te maken met hun sensualiteit, hun intuïtie en hun creatie-kracht.

Met haar liefdevolle aandacht, haar creatieve karakter en haar speelse energie creëert ze een ruimte waarin je helemaal jezelf mag zijn, en waar je nieuwe delen van jezelf mag ontdekken.

Menou organiseert vrouwencirkels, rituelen, ceremonies en individuele sessies om vrouwen weer te laten verbinden met hun vrouwelijke energie en de vrouwelijke kracht.

 

Ménou Hanne Fonsien
retraite nederland - janneke
Janneke Meijers

Breath & rewilder facilitator

Janneke is o.a. een krachtige ademcoach, vuurvrouw, trainer in innovatieve mindset, organisator van ecstatic dances en berggeit. Ze brengt je met haar onderneming Aliveness - rewilder & breathe via natuurbeleving en je eigen adem terug naar je natuurlijke staat van zijn. Ze leert je hoe je je onderdeel kunt voelen van het bos. Om weer te herinneren hoezeer we één zijn met de natuur. Zélfs in een koude rivier.
 
In haar onderzoek naar het gedijen in ongemak heeft ze jaren geen huis gehad. Momenteel is ze steeds meer wortels aan het schieten in een community waar ze leeft in een yurt. Het rauwe buitenleven nodigt haar uit te vertragen. Haar liefde voor rituelen uit het Keltische sjamanisme wakkeren een diepere laag van zingeving aan. Als teamlid spiegelt ze scherp en helder, waardoor je je gezien, gehoord en bovenal aangemoedigd voelt om samen te gaan ontdekken en spelen. 

Janneke Meijers
Andrea Demmer Headshot
Andrea Demmer

Hospitality - Spaceholder - Firekeeper

Andrea blinkt uit in het zorgen dat mensen zich welkom en gezien voelen. Als je haar ontmoet, voel je je meteen veilig en comfortabel. Andrea heeft veel ervaring in het onderwijs en in personeelszaken. Door deze ervaring, gecombineerd met haar intuïtie, kan ze mensen heel goed aanvoelen en ruimte bieden wanneer dit nodig is. Van nature is ze een verbinder, waardoor ze bruggen kan bouwen tussen mensen en in groepen. Als er een bepaalde situatie is waarbij een luisterend oor nodig is, dan is Andrea de aangewezen persoon hiervoor. Naast haar zorgzaamheid wordt Andrea omschreven als enthousiast en vrolijk. 

Tijdens de retraites is Andrea aanwezig om Simone te ondersteunen, het vuur aan te houden en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. 

Andrea Demmer
Jeroen Stafleu

Organisatie - Administratie - Websitemeneer

"Waar word ik nou gelukkig van?". Bij die vraag begon de reis van Jeroen.  Hij werkte voor een commerciële instelling waar geld centraal stond. Zijn hart wilde echter iets anders. Jeroen gooide het roer om en begon zijn eigen marketingbureau voor bewuste bedrijven. Naast zijn online interesses vindt hij het heerlijk om creatief bezig te zijn als houtbewerker, lekker te aarden op zijn blote voeten in het bos, en zich bezig te houden met het verbinden van mannen.

Jeroen: Ik deel de visie dat iedereen met ongeveer dezelfde basisovertuigingen rondloopt: "ik ben niet goed genoeg", "mensen houden niet van de echte ik" of bijvoorbeeld "ik heb niets te bieden". Wat je echter met deze gedachtes doet en of je jezelf daarmee identificeert, dat is helemaal aan jou. Pak jij het roer in je eigen leven?

Jeroen heeft de droom om buitenspeel-festivals te gaan organiseren. "Het lijkt me heerlijk om met een groep volwassen lekker een weekend te spelen. Ouderwets levend stratego, verstoppertje, tikkertje, watergevechten etc. Even de sociale maskers laten vallen en weer terug naar ons innerlijke kind." 

Naast de organisatorische bijdragen is Jeroen soms fysiek aanwezig tijdens de retraites om Simone te ondersteunen, te zorgen dat alles soepel verloopt en om te genieten van het heerlijke eten. 

Meer informatie over Jeroen kan je lezen op www.innerman.nl 

Jeroen Stafleu
Martijn Horbach
Martijn Horbach

Hospitality - Spaceholder

Martijn is ook maar gewoon een mens, net als jij en ik. Hij heeft jarenlange ervaring met zenmeditatie, energiewerk en tweede graad reiki. Maar bovenal is hij nog steeds gewoon een mens van vlees en bloed met al zijn ongemakken en onzekerheden.

In het dagelijks leven is Martijn filmmaker en fotograaf, en in die hoedanigheid heeft hij ook (bijna) alle video en foto content voor All is Within gemaakt.

Martijn ziet zichzelf ook wel als een eeuwenoude eik, die diepgeworteld is en op die manier alle stormen kan doorstaan. Zo straalt hij ook een rust en wijsheid uit waarop anderen kunnen leunen. Met zijn natuurlijke aanwezigheid spacehold hij met liefde de ruimte voor een ieder die dat nodig heeft.

Martijn Horbach
Inschrijven

Ben je geïnteresseerd in een van onze retraites? Leuk! Kijk naar de data van onze volgende retraites en schrijf je in.

Boeken