Over ons

Ga je mee op (innerlijk) reis/avontuur? Uit je hoofd en in je lichaam. Verbinden met je gevoel, met elkaar en de natuur.

Wij zijn Roos-Veerle en Simone en wij geven op Landgoed ‘t Klueven in Hengelo prachtige retraites! Door middel van balans tussen: Doen, denken en voelen, keren wij samen met onze deelnemers naar binnen om waar te nemen wat zich nu afspeelt in jou lichaam.

Roos-Veerle en Simone faciliteren bewustzijn, met als doel heling te brengen voor de mensen en aarde op fysiek, emotioneel, mentaal en causaal niveau. Mensen mogen voelen hoe heerlijk het is om in hun lijf te zitten. En hoe je ongemak in het lichaam kunt observeren en erbij kunt blijven. Wanneer je ongemak kunt toelaten, kun je ook hogere vibraties zoals liefde, vreugde, dankbaarheid toelaten. Als mensen daar bekend mee worden vindt heling voor de wereld plaats op grote schaal!
We don’t settle for less. May all beings be happy, may all beings share our inner peace!

Roos-Veerle Krijnen

Psycholoog/Life-coach/Yoga docent

Opgevoed door een Psycholoog en het zelf te studeren dacht Roos-Veerle dat Psychologen de waarheid in pacht hadden. Totdat yoga en meditatie op haar pad  kwam. Na yoga docent te zijn geworden in Thailand en ruim 1000 uur gemediteerd te hebben (Vipassana), werd duidelijk dat ik of andere autoriteit de waarheid niet van een ander in pacht houd. Met al het werk wat Roos-Veerle doet vind ze het belangrijk dat ze de ander in contact komt met zijn/haar eigen waarheid, dat is helend, zegt ze. Vele studies en curssesen zoals homeopatie (holistische geneeswijze), inner kind werk, TA, NLP, tantra, trauma release werk, Access consiousness en Breath work, hebben geleid tot de healer die Roos-Veerle nu is.


Ze zegt: "Ik voel intense de urgentie om tot mijn eigen waarheid en vreugde te komen en vandaar uit te leven. Zo kan ik anderen inspirenen hetzelfde te doen. En stap voor stap heel je jezelf en daarmee de aarde". 

Roos is een coach geworden toen anderen haar begonnen te vragen. Ze haalt de ruis van de lijn (Releasing suppressed emotions) en laat je vreugde toevoegen (Increase positive emotions) in je leven. Ook de andere helings factoren past ze in haar werk toe. De samenwerking met Simone is dan ook zeer vreugdevol en helend voor haar en is daar heel dankbaar voor!

“Je moet het zelf doen en alleen kan je het niet”.

Roos-Veerle Krijnen
Simone Wiewel

Reiki Master/Life-Coach/Shamanic Healer

Met veel vallen en opstaan maakte Simone een intensieve reis naar binnen. Zo vond ze niet alleen zichzelf, maar ook haar passie naar het verbinden van mensen met elkaar en met zichzelf. 

Ze begeleidt nu anderen op een liefdevolle, persoonlijke en speelse manier tijdens hun reis naar binnen. Door haar ontwikkelde hooggevoeligheid, kan zij zich makkelijk op anderen afstemmen en intuïtief voelen wat er per persoon nodig is. Ieder mens is weer anders en heeft zijn eigen proces. Stap voor stap. 

Daarnaast straalt Simone het plezier in het leven vol op uit en neemt zij anderen graag mee op avontuur. Door haar speelsheid houdt zij dit werk ook licht, zodat het voor iedereen toegankelijk blijft en er ruimte blijft om te genieten van dit proces.

Verder is zij opgeleid tot Reikimaster, deze krachtige methode heeft haar in het proces van zelfliefde en zelfgenezing enorm ondersteund en dit deelt zij graag met anderen.

“Life is like an empty canvas, you are the artist. Make something you find beautiful!”

Simone Wiewel