Over ons

Ga je mee met ons op een innerlijk avontuur? Uit je hoofd en in je lichaam. Verbinden met je gevoel, met elkaar en de natuur.

Lees op deze pagina meer over het team van All is Within retraites.

All is Within - Team

Simone Wiewel
Simone Wiewel

Lead Facilitator - Reiki Master - Visionair

Simone heeft al van jongs af aan een heldere visie gehad over de wereld. Een samenleving waarin we elkaar aanmoedigen om onszelf te durven zijn, elkaar ontmoeten in kwetsbaarheid, genieten van alle kleuren van het leven vanuit speelsheid en vrijheid.

Zo is ‘All is Within’ twee jaar geleden geboren. Een veilige plek waarin je jezelf opnieuw kunt ontdekken en kunt ervaren dat alles wat je hart verlangt al in jou zit. “ All is within”

Met 8 jaar ervaring in het onderwijs als docent lichamelijke opvoeding voelt ze precies aan hoe ze jou net dat extra zetje kan geven, zodat jij de beste versie van jezelf kunt worden. In combinatie met haar opleiding als Reiki Master in de traditionele Usui Reiki Ryoho maakt dat ze de mens benaderd met een holistische kijk. 

Simone ziet ieder mens, als compleet en uniek, ieder met zijn/haar eigen blauwdruk wat al jouw natuurlijke vaardigheden, talenten en dus geschenk aan de wereld omvat.

Door haar eigen spirituele zoektocht de afgelopen zeven jaar heeft zij kennis gemaakt met diverse methodes en technieken om jezelf te bevrijden van belemmerende overtuigingen en patronen. Zoals mind-training, access consciousness, (familie) opstellingen, mindfulness, sjamanisme, wim hof methode en plant medicijnen. 

Met veel passie, enthousiasme en aandacht neemt zij anderen mee op avontuur in diverse trainingen, workshops, ceremonies en retraites waarin bewustwording, transformatie en spelen centraal staan en je na de investering in jezelf meer balans zult vinden tussen lichaam, geest en ziel.

Meer informatie over Simone kan je lezen op www.alliswithin.nl.

Simone Wiewel
Martijn Horbach
Martijn Horbach

Lead Facilitator

Martijn is als geen ander bekend met de dualiteit van het leven. Als filmmaker en fotograaf is hij meer dan eens meegesleurd in de ratrace waarin we soms verzeild kunnen raken, en de verlichting die we voor onszelf hierin zoeken. Vanuit die zoektocht is hij op het spirituele pad terecht gekomen.

Inmiddels heeft hij jarenlange ervaring opgedaan op het gebied van zenmeditatie, ademwerk, sjamanisme en reiki en voelt hij zich sterk verbonden met de aardse trilling die ons allemaal verbindt.

Om die reden voelt hij dan ook de calling om dit werk te doen. Als we ons vanuit liefde met elkaar verbinden kunnen we elkaar inspireren om onszelf te helen, en vanuit daar de wereld nog mooier te maken dan hij al is. Want het zit allemaal in ons en begint bij onszelf. En wat is er nou mooier dan dat te kunnen faciliteren?

Martijn ziet zichzelf ook wel als een eeuwenoude eik, die diepgeworteld is en op die manier alle stormen kan doorstaan. Zo straalt hij ook een rust en wijsheid uit waarop anderen kunnen leunen. Met zijn natuurlijke aanwezigheid faciliteert hij met liefde de ruimte voor een ieder die dat nodig heeft.

Martijn Horbach
Menou - retraite nederland
Ménou Hanne Fonsien

Bioloog - spaceholder - vrouwencoach

Menou is gek op bewustwording, natuur, vrouwelijke energie, mooie kleuren en zachte kleding. Ze heeft de droom om in een wereld te leven waarin mensen elkaar aanmoedigen om de meest bruisende versie van henzelf te zijn. Dat iedereen zich herinnert dat we magische wijze wezens zijn.

Na het behalen van haar Master Behavioural Biology aan de Universiteit van Utrecht kwam zij op het spirituele pad terecht. Tijdens deze reis ontdekte ze dat er een beweging gaande waarin vrouwen samenkomen en de vrouwelijke energie en kracht weer aan het herinneren zijn. Dat vrouwen sensuele wezens zijn die tegelijkertijd wijs en krachtig zijn. Menou nodigt vrouwen uit om hun unieke licht te laten schijnen en om in hun vrouwelijke kracht te gaan staan. Door meditatie, lichaamswerk en kleding en elementen uit tantra en sjamanisme helpt ze vrouwen verbinding te maken met hun sensualiteit, hun intuïtie en hun creatie-kracht.

Met haar liefdevolle aandacht, haar creatieve karakter en haar speelse energie creëert ze een ruimte waarin je helemaal jezelf mag zijn, en waar je nieuwe delen van jezelf mag ontdekken.

Menou organiseert vrouwencirkels, rituelen, ceremonies en individuele sessies om vrouwen weer te laten verbinden met hun vrouwelijke energie en de vrouwelijke kracht.

Ménou Hanne Fonsien
Jeroen Stafleu

Organisatie - Administratie - Websitemeneer

"Waar word ik nou gelukkig van?". Bij die vraag begon de reis van Jeroen.  Hij werkte voor een commerciële instelling waar geld centraal stond. Zijn hart wilde echter iets anders. Jeroen gooide het roer om en begon zijn eigen marketingbureau voor bewuste bedrijven. Naast zijn online interesses vindt hij het heerlijk om creatief bezig te zijn als houtbewerker, lekker te aarden op zijn blote voeten in het bos, en zich bezig te houden met het verbinden van mannen.

Jeroen: Ik deel de visie dat iedereen met ongeveer dezelfde basisovertuigingen rondloopt: "ik ben niet goed genoeg", "mensen houden niet van de echte ik" of bijvoorbeeld "ik heb niets te bieden". Wat je echter met deze gedachtes doet en of je jezelf daarmee identificeert, dat is helemaal aan jou. Pak jij het roer in je eigen leven?

Jeroen heeft de droom om buitenspeel-festivals te gaan organiseren. "Het lijkt me heerlijk om met een groep volwassen lekker een weekend te spelen. Ouderwets levend stratego, verstoppertje, tikkertje, watergevechten etc. Even de sociale maskers laten vallen en weer terug naar ons innerlijke kind." 

Naast de organisatorische bijdragen is Jeroen soms fysiek aanwezig tijdens de retraites om Simone te ondersteunen, te zorgen dat alles soepel verloopt en om te genieten van het heerlijke eten. 

Meer informatie over Jeroen kan je lezen op www.innerman.nl 

Jeroen Stafleu
Inschrijven

Ben je geïnteresseerd in een van onze retraites? Leuk! Kijk naar de data van onze volgende retraites en schrijf je in.

Boeken