Over ons

Ga je mee met ons op een (innerlijke) reis/avontuur? Uit je hoofd en in je lichaam. Verbinden met je gevoel, met elkaar en de natuur.

Wij zijn Roos-Veerle en Simone en wij geven op Landgoed ‘t Kluenven in Hengelo prachtige retraites! Door middel van balans tussen: Doen, denken en voelen, keren wij samen met onze deelnemers naar binnen om waar te nemen wat zich nu afspeelt in jouw lichaam.

De kracht van de verbinding

Roos- Veerle en Simone zijn niet alleen sinds 2018 ontzettend hechte vriendinnen, maar vormen sindsdien ook een krachtig duo dat elkaar feilloos aanvoelt en -vult. Waar Roos- Veerle ontzettend veel kennis, maar ook fijne voelsprieten heeft, is Simone de intuïtieve, go with the flow van de twee. Als duo stralen zij veel rust, vertrouwen en verbondenheid uit. Vertrouwen in henzelf, in het universum, maar ook heel sterk in elkaar. Omdat zij samen niet bang zijn de zwaarte in te gaan, kunnen ze heel makkelijk de lichtheid bewaren in hun verbinding. Zo ontstaat er een hele fijne balans en een volwassen manier van samenwerken.

Roos-Veerle Krijnen

Psycholoog/Life-coach/Yoga docent

Opgevoed door een Psycholoog en door zelf te Psychologie studeren dacht Roos-Veerle dat Psychologen de waarheid in pacht hadden. Totdat yoga en meditatie op haar pad kwamen.

Na yoga docent te zijn geworden in Thailand en ruim 1000 uur gemediteerd te hebben (Vipassana), werd duidelijk dat geen enkele autoriteit de waarheid in pacht heeft. De waarheid is volstrekt en alleen in jezelf te vinden.

Roos-Veerle vindt het belangrijk dat ze de ander in contact brengt met zijn/haar eigen waarheid, dat is helend. Vele studies en cursussen zoals homeopathie (holistische geneeswijze), inner kind werk, TA, NLP, tantra, trauma release werk, Access consiousness en Breath work, hebben geleid tot de healer die Roos-Veerle nu is.

Roos haalt de ruis van de lijn (Releasing suppressed emotions) en laat je vreugde toevoegen (Increase positive emotions) in je leven. Ook de andere helings factoren past ze in haar werk toe.

“Je moet het zelf doen en alleen kan je het niet”

Roos-Veerle Krijnen
Simone Wiewel

Reiki Master/Life-Coach/Shamanic Healer

Met veel vallen en opstaan maakte Simone een intensieve reis naar binnen. Zo vond ze niet alleen zichzelf, maar ook haar passie naar het verbinden van mensen met elkaar en met zichzelf. 

Ze begeleidt nu anderen op een liefdevolle, persoonlijke en speelse manier tijdens hun reis naar binnen. Door haar ontwikkelde hooggevoeligheid, kan zij zich makkelijk op anderen afstemmen en intuïtief voelen wat er per persoon nodig is. Ieder mens is weer anders en heeft zijn eigen proces. Stap voor stap.

Daarnaast straalt Simone het plezier in het leven vol op uit en neemt zij anderen graag mee op avontuur. Door haar speelsheid houdt zij dit werk ook licht, zodat het voor iedereen toegankelijk blijft en er ruimte blijft om te genieten van dit proces. Verder is zij opgeleid tot Reikimaster, deze krachtige methode heeft haar in het proces van zelfliefde en zelfgenezing enorm ondersteund en dit deelt zij graag met anderen.

“Stop all the searching and come home to yourself. Because all is within”

Simone Wiewel
Lavinia Frantzen

Privé Chef

Lavinia is nu drie jaar werkzaam als privé chef in binnen- en buitenland. Met haar gerechten wilt ze mensen bewuster maken met wat er op hun bord ligt; voeden i.p.v. vullen. Ze bereidt haar gerechten met veel liefde en passie, en dat is te proeven. Lavinia is een groot fan van minder eet momenten op een dag. Het heeft haar hormonen en bloedsuikerspiegel (geen eetbuien meer) in balans gebracht. En door het in balans brengen van haar hormonen heeft ze ook op een natuurlijke wijze haar PCOS omkeerbaar gemaakt, en heeft ze weer een normale cyclus.

Op het We Are The Sun retraite serveren we twee gerechten per dag. Op een milde wijze laten we je kennismaken met minder eet momenten, wat betekent 10:00 uur een uitgebreide brunch en 18:00 uur diner. Een rustige bloedsuikerspiegel zal zorgen voor een dieper en rustiger proces. Als hormoon therapeut in opleiding kan Lavinia je advies geven op het gebied van het in balans brengen van je hormonen door o.a. het aanpassen van voeding en lifestyle.

"Shit happens but flowers grow on shit"

Lavinia Frantzen
Boek nu een retraite

Kijk naar de beschikbaarheid van onze volgende retraites

Boeken