Over ons

Ga je mee met ons op een innerlijk avontuur? Uit je hoofd en in je lichaam. Verbinden met je gevoel, met elkaar en de natuur.

Lees op deze pagina meer over het team van All is Within retraites.

All is Within - Team

Simone Wiewel
Simone Wiewel

Reiki Master - Visionair - Empowerment Coach

Simone heeft al van jongs af aan een heldere visie gehad over de wereld. Een samenleving waarin we elkaar aanmoedigen om onszelf te durven zijn, elkaar te ont”moeten” in kwetsbaarheid, genieten van alle kleuren van het leven vanuit speelsheid en vrijheid.

Daarom heeft zij anderhalf jaar geleden ‘All is Within’ opgericht om een veilige plek aan te bieden waarin je jezelf opnieuw kunt ontdekken en kunt ervaren dat alles wat je hart verlangt al in jou zit. “ All is within”

Met 8 jaar ervaring in het onderwijs als docent lichamelijke opvoeding voelt ze precies aan hoe ze jou net dat extra zetje kan geven, zodat jij de beste versie van jezelf kunt worden. In combinatie met haar opleiding als Reiki Master in de traditionele Usui Reiki Ryoho maakt dat ze de mens benaderd met een holistische kijk.

Simone ziet ieder mens, als compleet en uniek, ieder met zijn/haar eigen blauwdruk wat al jouw natuurlijke vaardigheden, talenten en dus geschenk aan de wereld omvat.

Met veel passie, enthousiasme en aandacht organiseert zij trainingen, workshops, ceremonies en retraites waarin bewustwording, transformatie en spelen centraal staan en je na de investering in jezelf meer balans zult vinden tussen lichaam, geest en ziel.

 

"Hee Ho Just Go"

Simone Wiewel
Jeroen Stafleu

Mannenverbinder - Organisatie - Websitemeneer

"Ik word hier niet gelukkig van". Bij die uitspraak begon de reis van Jeroen.  Hij werkte voor een commerciële instelling waar geld centraal stond. Zijn hart wilde echter iets anders. Jeroen gooide het roer om en begon zijn eigen marketingbureau voor bewuste bedrijven. Naast zijn online interesses vindt hij het heerlijk om creatief bezig te zijn als houtbewerker, lekker te aarden op zijn blote voeten in het bos, en zich bezig te houden met het verbinden van mannen.

Jeroen: Ik deel de visie dat iedereen met ongeveer dezelfde basisovertuigingen rondloopt: "ik ben niet goed genoeg", "mensen houden niet van de echte ik" of bijvoorbeeld "ik heb niets te bieden". Wat je echter met deze gedachtes doet en of je jezelf daarmee identificeert, dat is helemaal aan jou. Pak jij het roer in je eigen leven?

Jeroen heeft de droom om buitenspeel-festivals te gaan organiseren. "Het lijkt me heerlijk om met een groep volwassen lekker een weekend te spelen. Ouderwets levend stratego, verstoppertje, tikkertje, watergevechten etc. Even de sociale maskers laten vallen en weer terug naar ons innerlijke kind. 

Naast de organisatorische bijdragen is Jeroen vaak fysiek aanwezig tijdens de retraites om Simone te ondersteunen, te zorgen dat alles soepel verloopt en om te genieten van het heerlijke eten.   

 

"Let us cuddle and play"

Jeroen Stafleu
Inschrijven

Ben je geïnteresseerd in een van onze retraites? Leuk! Kijk naar de data van onze volgende retraites en schrijf je in.

Boeken