Over ons

Ga je mee op (innerlijk) avontuur /reis? Uit het hoofd, in je lichaam. Verbinden met je hart, met de natuur, met elkaar?Wij zijn Roos-Veerle en Simone en wij geven op Landgoed ‘t Klueven in Hengelo (Twente) prachtige retraites! Door middel van onze drie pijlers: VerbindingYoga en Reiki keren wij samen met onze deelnemers naar binnen, terug naar je hart. Heb je een burn-out, loop je vast of ben je simpelweg op zoek naar een weekendje/weekje ontspannen? Met verschillende oefeningen, gecombineerd met het prachtige landgoed en de mooie natuur, krijg jij tijdens onze retraite nieuwe inzichten over jezelf. 

Waarom geven wij retraites?

Wij organiseren retraites binnen Nederland voor een week(end), waarin mensen een transformatie ondergaan om dichterbij hun hart te komen. Wij zien dat wanneer mensen met zichzelf verbinden, dit werkt als een rimpeleffect in hun eigen omgeving en hierdoor gaan mensen meer vreugde en liefde verspreiden in de wereld (butterfly effect). Zo maken we de wereld een stukje mooier!

Waarom een Back to Your Heart retraite volgen?

 1. Je komt (weer) in verbinding met jezelf en hierdoor ook gemakkelijker met anderen.
 2. Je kunt spanning verwerken en oude gevoelens loslaten.
 3. Je gaat ruimte maken voor het leven zoals jij het écht wilt leven.
 4. Je gaat heerlijk ontspannen, lachen en plezier maken!
 5. Je krijgt inzicht in jezelf.
  Je gaat je zelfliefde en compassie vergroten.

Voor wie zijn onze retraites?

 1. Voor wie zichzelf helemaal op nummer één wil zetten.
 2. Voor wie nieuwe tools wilt krijgen voor meer zelfliefde en compassie in het leven.
 3. Voor wie wilt ontspannen en wilt genieten van de Twentse natuurschoon en architectuur.
 4. Voor wie heerlijk organisch & vegetarisch voedsel wilt proberen om het lichaam te reinigen.
 5. Voor wie het mooiste in zichzelf (weer) wil ervaren en zodoende vol passie, overgave en met nieuwe creativiteit het leven wil aangaan.
 6. Voor wie inzicht wil krijgen voor bepaalde vraagstukken in zijn/haar leven (bv rondom relaties, werk, gezondheid, etc).
Roos-Veerle

Coach/Ademcoach/Meditatie

Zeilen over het grootste kleurrijke rif van onze aarde (the Australian Great Barrier Reef) en zonder contact met de buitenwereld, heeft Roos-Veerle diep doen verbinden met de kracht van de natuur.

Na het afronden van haar opleiding Psychologie besloot ze rond te gaan reizen. Tijdens een van haar reizen heeft ze 8 maanden in Thailand gewoond om alle ins en outs van yoga te leren. Naast Yoga lerares heeft ze zichzelf verdiept in ademhalingstechnieken en heeft ze al heel veel prachtige mensen mogen helpen als Life Coach.

“Je moet het zelf doen en alleen kan je het niet”.

Roos-Veerle
Simone

Coach/Bewegingscoach/Reiki

Met veel vallen en opstaan maakte Simone een intensieve reis naar binnen. Zo vond ze niet alleen zichzelf, maar ook haar passie naar het verbinden van mensen met elkaar en met zichzelf.

Ze begeleidt nu anderen op een liefdevolle, persoonlijke en speelse manier tijdens hun reis naar binnen. Door haar ontwikkelde hooggevoeligheid, kan zij zich makkelijk op anderen afstemmen en intuïtief voelen wat er per persoon nodig is. Ieder mens is weer anders en heeft zijn eigen proces.
Stap voor stap.

“Life is like an empty canvas, you are the artist. Make something you find beautiful!”

Simone