Naar overzicht

3-Daagse Retraite – ‘Vrouwen Tempel Weekend’

Deze retraite is voor vrouwen die verlangen om zelf weer eens gedragen te worden. In plaats van zelf voor iemand zorgen, een team van vrouwen die jou een weekend in de watten leggen! Voor bewuste vrouwen door bewuste vrouwen. 

Dit weekend is voor vrouwen die zichzelf willen VIEREN. Jouw vrouwelijkheid en sensualiteit vieren, in het bijzijn van sisters die datzelfde verlangen hebben. Een weekend van genot, zachtheid, intimiteit, heerlijk eten en een prachtige locatie. Na dit weekend kom je diep gevoed thuis, met een grote spark om dit gevoel mee te nemen in jouw dagelijks leven. Ga je mee?

Tijdens deze retraite wordt je volledig in de watten gelegd. Ben jij moeder, therapeut, psycholoog, lerares, werk je in de zorg en zorg je in het dagelijks leven voor anderen? Als je aangaat bij het idee om een paar dagen niks te doen, weer in contact te komen met je eigen zachtheid en sensualiteit.. dan is deze retraite voor jou. Je wordt verwend met heerlijk eten, een prachtige locatie midden in de Brabantse natuur en fijne verbindend workshops. 

Denk bij onze workshops aan bijvoorbeeld:

 • Tantrische massages: het geven en ontvangen van een tantrische massage. Verwelkomen dat je dit met een sister kan en mag ervaren.
 • Taoïstische rituelen: waarbij je je zal herinneren hoe Sisters duizenden jaren geleden elkaar eerden.
 • Singing circles: zang geeft verbinding. We vieren het leven, en maken muziek samen.
 • Wheel of Consent: een krachtige workshop op de eerste dag waarin je meer leert over de principes ‘Geven, nemen, ontvangen, accepteren’. We brengen je in contact met je verlangens en gevoelens.
 • Sensual dance: Dans geeft stroming. Expressie. We dansen en laten alle facetten van vrouw zijn toe in dans.
 • Sensual Oil Play: hmmm warme olie. Meer zeggen we nog niet.

Sommige workshops hebben een Tantrische insteek waarbij we jou als vrouw weer in contact brengen met je vrouwelijke sensualiteit, je levensenergie. Hierbij kan ook seksuele energie ontstaan maar hier wordt niet op gehandeld tijdens de retraite en hier zal ook niet de focus op liggen.

Deze retraite wordt gegeven door de powervrouwen van Ode aan de Yoni retreats. Onderaan deze pagina kan je meer lezen over Maartje en Imaya. 

Deze dagen vinden plaats op een prachtig privé terrein van Avani Retreat Center, gelegen in de bossen nabij de Loonse & Drunense duinen.

Een plaats voor transformatie en heling in verbinding met de natuur. Avani betekent ‘goede aarde’. Zij biedt ons een veilige bodem om naar binnen te keren en ons te verbinden met onszelf, de natuur en met elkaar.

Naast het prachtige gebouw hebben we een vuurplek, een privé stuk bos en een waterplas waar we lekker kunnen dippen bij mooi weer.

Het adres: Het Hoog 3, Helvoirt (Noord-Brabant)

De retraite begint vrijdag om 10:00 en eindigt maandag april om 12:00. 

Het programma is flexibel en laten we ontstaan in het moment. Onderstaand een voorbeeld van hoe het programma er uit kan zien.

Vrijdag
10.00: landen, je bedje uitkiezen, theetje drinken, snackje eten. We adviseren om in stilte te arriveren, nog niet in ‘klets modus’ te gaan.
11.00 – Openings Ceremonie
13.00 – Lunch
14-15 – Stilte
15.00 – Inquiry workshop
16.00 – Landen in je lichaam dmv zelf massage
17.30 – Diner
18.30 – Ritueel
20.30 – Temple of Light

Zaterdag
8.30 – Optionele morning movement
9.00 – Ontbijt
10.00 – Sharing kleine sister groepjes
10.30 – Wheel of Consent workshop
11.30 – Tantra massage 1 (ontvangen/geven)
14.00 – Lunch
15.30 – Tantra massage 2 (ontvangen/geven)
18.00 – Diner
19.30 – Sensual Dance
20.30 – Temple night

Zondag
09.00 – Morning movement optioneel
9.30 – Ontbijt
10.15 – Sister sharing
11.15 – Sensual oil play
13.00 – Lunch
15.00 – Closing ceremony & naar huis

Je wordt wakker in een groene omgeving. Je hoort de vogeltjes fluiten en wellicht paarden hinniken. Je slaapt op een luxe slaapzaal met heerlijk gespreide bedjes. In de slaapzaal zijn kamerschermen aanwezig, om je plekje wat meer privacy te bieden. Er zijn heerlijke (regen)douches met douchegel en shampoo aanwezig.

Mocht je een privé kamer willen voor dit weekend, kan dat tegen 200 euro extra. Geef dit dan aan bij de reservering in het ‘opmerkingen-veld’, dan wordt dit afgerekend bij de laatste betaling. 

Tijdens dit weekend worden we volledig in de watten gelegd met prachtige en zalige creaties. Karlijn kookt echt met het beeld dat voeding je belangrijkste medicijn is. Alles is biologisch en met liefde bereid. Kleurrijk, voedend en vooral heeeerlijk lekker zullen we 3 maaltijden per dag krijgen. Daarnaast zijn er tussendoor allerlei (sensual) snacks.

Mocht je nog speciale dieet wensen hebben laat het ons weten zodat we daar rekening mee kunnen houden. Dit kan je aangeven bij het ‘opmerkingen-veld’  tijdens de reservering. 

Deze retraite is inclusief:

 • 2 overnachtingen op prachtige natuurrijke locatie
 • Alle dagen luxe ontbijt
 • Alle dagen luxe lunch
 • Alle dagen luxe diner
 • Heerlijke tussendoortjes
 • Heel veel mooie workshops
 • Sisterhood
 • Een call vooraf aan de retraite om je behoeftes van de retraite in kaart te brengen & After call voor goede integratie.

Annuleringsvoorwaarden

Annulering van de retraite door de deelnemer dient per e-mail te worden bevestigd. De datum van het versturen geldt als meldingsdatum van de annulering. Door reeds gemaakte kosten die een annulering vergt, is bij annulering van een retraite de deelnemer een bijdrage verschuldigd.

Wanneer de deelnemer besluit zijn retraite te annuleren gelden de volgende voorwaarden:

 • Van 6 weken tot 4 weken voor de start 50% van de deelnamekosten;
 • Van 4 weken tot 2 weken voorde start 75% van de deelnamekosten;
 • Van 2 weken tot de dag van de start 100% van de deelnamekosten.

Wat anderen zeggen

3 dagen / 2 nachten

777,-

Maak kennis met
de retraitegever

Maartje - retraite nederland

Lees meer over de powervrouwen van het Ode aan de Yoni team en de persoonlijke reis die ze hebben meegemaakt welke ervoor gezorgd heeft dat de Ode aan de Yoni retraites tot stand zijn gekomen.

Lees meer over de retraite gevers

Ervaringen
van andere

Anderen
bekeken ook

× Vragen? Stel ze hier :-)