Alex Berendsen Coaching & Training

Alex Berendsen Coaching & Training

De retraite-gever Alex Berendsen is carrière- en relatiecoach en heeft zelf jaren geleden een carrièreswitch doorgemaakt van werken op de Amsterdamse Zuidas naar het begeleiden van mensen die hun weg zoeken in het leven. 

Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring op gebied van carrière-coaching en heeft zijn eigen succesvolle methode ontwikkeld, gebaseerd op zijn eigen ervaringen, wetenschappelijke onderzoeken en de honderden cliënten die hij inmiddels heeft begeleid naar ander werk.

Ook in zijn liefdesleven heeft Alex een hele transformatie doorgemaakt. ‘Het was een grote uitdaging om van mijzelf te houden. Toen ik dat kon lag de weg vrij om gezonde relaties aan te gaan.’

Alex is warm, geïnteresseerd, nieuwsgierig en hij vraagt door totdat duidelijk is waar de uitdaging ligt. Alex kijkt zonder oordeel en weet dat iemand, door schaamte- en schuldgevoelens, zichzelf kan inhouden in alles wat die doet.

Alex Berendsen

Het team

Alex Berendsen

Alex Berendsen

Alex Berendsen coacht mensen en geeft retraites omdat hij ervan overtuigd is dat iedereen zijn eigen weg kan vinden in het leven. Of dat nou het vinden van leuk en zinvol werk is, of het hebben van een fijne liefdesrelatie. Alex begeleidt mensen die vastlopen in hun werk en/of in liefdesrelaties, dit doet hij in groepsverband of tijdens een-op-een sessies.

 Hij maakt gebruik van het gedachtegoed van de ‘De reis van de Held(in)’ die je leert om, ondanks onzekere gevoelens, je eigen weg te gaan i.p.v. je aan te passen aan ‘wat hoort’. 

Alex heeft een gevoelige antenne zodat hij snel weet wat iemand nodig heeft om doorbraken te bereiken. Hij draait niet om de hete brij heen maar is eerlijk in zijn terugkoppeling zodat iemand snel weer verder kan. Alex maakt in zijn coaching steeds meer gebruik van de natuur omdat die ons op een dieper laag kan leren wie we zijn en welke keuzes het beste bij ons passen.

Toekomstige
retraites

× WhatsApp ons jouw vraag :-)