Retraitegever – OXYO Retreats

OXYO Retreats

Open, Connect, Grow, Action
De Oxyo methode heeft vier pijlers: open, connect, grow en action. Het gaat hierbij over ruimte ervaren voor jezelf, waarbij alles van jou er mag zijn. In die ruimte verbind je je met jezelf, waardoor er verbinding, groei en actie ontstaat. De Oxyo methode zal altijd in beweging blijven. Altijd meegroeien met het leven en de natuur. Ik geniet volop van het in verbinding zijn met mensen, en mensen bij mekaar brengen. Daarin ligt voor ons de inspiratie en groei.

Yoga en Kickboxen
Het gaat erom dat je kunt voelen wat je echt wilt vanuit verbinding met jezelf en het leven. Yoga en meditatie helpt je bij je gevoel te komen en kickboksen zorgt ervoor dat jouw kracht nog meer aan het licht komt. Het samenvoegen van deze twee elementen geeft je een zeer krachtige tool voor groei. We zien je graag bij een van onze retraites!

Het team.

Sarina - retraitegever

Sarina Richartz

Groei en zelfontwikkeling hebben altijd mijn interesse gehad. Dit bracht me al vroeg bij mijn liefde voor yoga. Als yogadocent, personal coach en door liefde voor ontwikkeling, leerde ik veel over bewust-zijn, waardoor ik mijn trainingen en yogalessen heel persoonlijk kon aanbieden. 

Mijn constante nieuwsgierigheid naar groei maakte dat ik ook het kickboksen en Muay Thai ontdekte. Ik maakte de verbinding met yoga en zo ontstond een unieke combinatie, de OXYO methode. De OXYO Retreats zullen altijd in beweging blijven. Altijd meegroeien met mij, met het leven en de natuur. Ik geniet volop van het in verbinding zijn met mensen. Daarin ligt voor mij de inspiratie en groei. “Ik kies voor zijn, ademen, liefde en verbinding”. 

Martijn Rodijk

Aangenaam, ik ben Martijn en ga mee als kickboks trainer op de retraites van OXYO. Ik geloof dat we onszelf kunnen zijn door middel van yoga, meditatie en bewustzijn. Ik heb zelf ervaren dat deze ingrediënten, gecombineerd met de kracht van het kickboksen, een perfecte manier is om nog meer te ontdekken wat je krachten zijn door met jezelf te verbinden.

Ik ervaar dat iedereen uniek is en daarom stem ik de trainingen af op de energie van de groep. Dit doe ik volgens de pijlers van OXYO: openheid, verbinding, groei en actie!

Toekomstige
retraites.

× Vragen? Stel ze hier :-)