Qinergy

Qinergy

Van jarenlang bedrijfsjurist naar full time Shiatsu therapeut en yoga docente. Enorme transformatie waarbij ik mijn liefde en passie voor de Traditionele Oosterse leer heb gevonden. Vanuit deze passie is mijn missie ontstaan om jou te helpen.

Ik had mijn eerste kennismaking met Shiatsu toen ik nog fulltime aan het werk was als bedrijfsjurist. Een druk leven als moeder van twee jonge kinderen, waarbij ik mezelf regelmatig voorbij liep. De vermoeidheid, de verkoudheden en andere klachten negeerde ik maar gemakshalve. Ik gunde me simpelweg niet de tijd om stil te staan. Bij mezelf. Na meerdere Shiatsu-sessies voelde ik hoe intens mijn lichaam reageerde op de behandelingen en hoe de klachten die ik had minder werden. Mijn interesse was gewekt en ik besloot de vierjarige opleiding tot Shiatsu-therapeut te gaan volgen. Daar begon mijn reis pas echt. Wie ben ik en wat wil ik? Er kwam een bewustwordingsproces op gang waardoor mijn leven begon te veranderen. Loslaten en leren luisteren naar mezelf stonden centraal.

Inmiddels 5 jaar later al, heb ik een bloeiende shiatsu praktijk. Dat wat ik ervaar en leer in de 1 op 1 neem ik mee in de groepen. Wat er op groepsniveau zich mag ontvouwen is ware magie. Mijn missie is jou dit laten ervaren, iedereen kan het. Daarbij is mijn motto: Het is belangrijk dat je vriendelijk en liefdevol met jezelf omgaat en de wijsheid van je lichaam leert verstaan.

Tamara Voermans (organisator en retraitegever)

Het team

Danielle Walkenbach (therapeut & kok)

Danielle is al meer dan 20 jaar een ervaren shiatsu therapeut. Naast de therapie is ze een zeer gepassioneerde kok. In alles gebruikt ze de Vijf Elementen Leer van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Als kok kan ze ongelofelijk goed afstemmen op de groep. Met haar kookkunsten weet ze een unieke stabiele basis te geven aan de deelnemers. Dat wat er nodig is, geeft ze door in haar voeding.

Ze weet ook erg veel te vertellen over hoe wij de voeding kunnen inzetten om onze energie in balans te houden. Dat wil je dus echt niet missen. Je gaat de ware geheimen ontdekken van wat de voeding voor jou kan betekenen.

Christine Sijssens (therapeut

Christine is er tijdens de retraite voor de 1 op 1 shiatsu behandelingen. Ze heeft haar eigen praktijk in Naaldwijk. Een geweldige therapeute met heel veel kennis over de Traditionele Chinese Geneeskunde. Haar behandelingen zijn dan ook een must tijdens de retraite en zullen je een prachtige verdieping geven.

Toekomstige
retraites

× Vragen? Stel ze hier :-)