Programma do 28 t/m zo 31 oktober

Ontdek en ervaar in deze vierdaagse retraite dat alles wat je nodig hebt om een fijn en waardevol leven te leiden al in jou verborgen zit. “All is Within” is het uitgangspunt van deze innerlijke reis waar Simone en haar team je met veel enthousiasme en passie in meenemen. Na deze retraite ben je weer opgeladen met frisse energie voor een nieuwe transitie in jouw eigen proces. Krijg nieuwe inzichten over bepaalde thema’s in je leven en ervaar de kracht van een reis met een gelijkgestemde groep.

Agenda

(Het uitgebreide programma wordt binnenkort op de website geplaatst)

Donderdag

Donderdag tussen 2 en half 3 ben je welkom op de locatie en maken we kennis bij het vuur met live muziek. We geven verschillende workshops/sessies om je te helpen landen op deze plek en in jezelf.

Vrijdag
Vrijdag is er genoeg ruimte om op avontuur te gaan, te spelen, te genieten van jezelf, de natuur en de groep.

Zaterdag
Zaterdag maken we een diepe duik in onszelf, maken we verbinding met onze oerkracht en maken we ruimte zodat de nieuwe jij door kan stromen.

Zondag
Zondag is er tijd voor integratie, verstilling en maken we ons klaar om alles wat je hebt geleerd en hebt ervaren mee te nemen naar jouw eigen wereld thuis.

retraite oktober 21
Ga terug naar de Agenda

Wil je deelnemen aan de retraite? Vul het inschrijfformulier in door op de button 'inschrijven' te klikken. Simone neemt vervolgens contact met je op om te kijken of deze retraite aansluit bij jouw wensen.

Agenda