Agenda

Op deze pagina vind je de data van onze geplande retraites.

retraite nederland - locatie helvoirt
19 t/m 22 augustus - Helvoirt - €799,-

Deze vierdaagse retraite wordt gegeven door Janneke Meijers van het All is Within team. Kom naar een prachtige locatie midden in de Brabantse bossen van Helvoirt. Kom tijdens dit weekend in verbinding met jezelf, met je wilde natuur en met je levensvreugde. Na deze retraite voel je je opgeruimd, in contact met je lijf en in contact met jouw behoeftes. 

Ga je mee op avontuur? 

De investering in jezelf is €799,-

Meer informatie: Wil je meer informatie over het programma van deze retraite? Klik dan hier

Inschrijven  Land van Yemaya
  19 t/m 22 augustus - Bellingwolde - €799,- (Men only retraite)

  Deze mannen-retraite wordt gegeven door onze bevriende retraite-gever Igua Yu en co-facilitators Dion Nicolai en Steffen Maier van Menergy Movement. De retraite vindt plaats op een prachtig landschap in Bellingwolde: het Land van Yemaya

  Tijdens deze vierdaagse retraite word je in het diepe gegooid waar je de uitdagingen van het man-zijn aangaat. Dit doe je in verbinding met andere mannen waardoor je bekrachtigt kan worden door het delen van jezelf en je te herkennen in een ander. In de Menergy Revival ga je aan de slag met uitdagingen en verlangens die voor veel mannen soortgelijk zijn. Wil je meer weten over het programma en deze retraite? Klik dan hier

  De investering in jezelf is €799,-.

  Inschrijven   retraite nederland - venwoude piramide
   28 t/m 31 oktober - Venwoude (Lage Vuursche)- €799,-

   Deze vierdaagse retraite in oktober wordt gegeven door Simone van het All is Within team op de prachtige plek Venwoude (vlakbij Hilversum). De herfst is volop bezig en de herfst staat ook wel voor loslaten. Wat wil jij deze retraite loslaten? Wat is niet meer dienend voor jou? Maak kennis met de tools van ons team om meer in je lijf te zakken, te verbinden met je gevoel en jezelf vrijer te uiten. Ontvang een diep gevoel van vertrouwen in jezelf, in de wereld en in jouw pad. 

   We nodigen je uit om samen met ons deze reis aan te gaan en te ervaren dat je alleen maar jezelf hoeft te zijn.

   De investering in jezelf is €799,- (vroegboek korting t/m 15 augustus). Daarna wordt de investering €899,-.

   Meer informatie: Wil je meer informatie over het programma van deze retraite? Klik dan hier

   Inschrijven    Staat jouw datum er niet tussen?

    Wil jij je graag inschrijven maar staat jouw datum er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor komende evenementen.

    Contact opnemen