Agenda

Op deze pagina vind je de data van onze geplande retraites.

Retraite nederland oktober
30 okt t/m 1 nov - Moons farm (Noordwijk) - €625,- (2 plekken vrij)

Ontdek en ervaar in deze driedaagse retraite dat alles al in jou zit om een waardevol en fijn leven te leiden. "All is Within" is het uitgangspunt van deze (innerlijke) reis waar Simone en haar team je met veel enthousiasme en passie in meenemen. 

Vanuit de drie pilaren: verbinden, ontspannen en spelen, biedt deze retraite de gelegenheid voor diep innerlijk werk en genezing. Op weg naar de langste nacht zijn de sluiers van de geestelijke werelden dunner, zowel binnen als buiten ons. Hier maken we gebruik van door dieper te verbinden met onszelf, de natuur en onze voorouders. Met behulp van de volle maan laten we in onszelf sterven wat niet langer dient en zetten we krachtige intenties neer die ons helpen op ons pad.

Laat je verrassen door krachtige ceremonies en rituelen, ervaar hoe energie, lichaam en ademwerk jou terug in balans kan brengen en ontdek de genezende werking van authentieke expressie in een groep. Geniet van heerlijke veganistische en biologische maaltijden bereidt met zorg door onze privé chef en kom helemaal tot jezelf op de magische groene plek bij Moons Farm in Noordwijk. 

Na deze retraite ben je weer opgeladen met frisse energie voor een nieuwe transitie in jouw eigen proces, heb je nieuwe inzichten gekregen over bepaalde thema’s in je leven en heb je de kracht ervaren van het samen reizen met een gelijkgestemde groep.

Deze retraite is Corona-proof. De groep heeft max. 12 deelnemers. Wil je meer informatie over het programma van deze retraite? Klik dan hier. Wil je je inschrijven? Vul dan onderstaand formulier in. 

Inschrijven


Moons farm 2
15 t/m 17 jan - Moons farm (Noordwijk) - €575,-

In januari geven wij een nieuwjaars-retraite. De focus ligt hierbij op nieuwe intenties zetten voor 2021. Ontdek en ervaar in deze driedaagse retraite dat alles wat je nodig hebt om een fijn en waardevol leven te leiden dat al in jou verborgen zit. "All is Within" is het uitgangspunt van deze innerlijke reis waar Simone en haar team je met veel enthousiasme en passie in meenemen. 

Na deze retraite ben je weer opgeladen met frisse energie voor een nieuwe transitie in jouw eigen proces, heb je nieuwe inzichten gekregen over een bepaalde thema in je leven en heb je de kracht ervaren van het samen reizen met een gelijkgestemde groep. 

Laat je verrassen door diverse inspirerende workshops en ceremonies waarin verbinding, ontspanning en spelen centraal staan. Zoals ademwerk, ecstatic dance, sharing circles, cacao ceremonies, kampvuur sessies, meditatie trance reizen & live muziek. Geniet van heerlijke veganistisch en biologische maaltijden bereidt met zorg door onze privé chef en kom helemaal tot jezelf op de magische groene plek bij Moons Farm in Noordwijk. 

T/m 15 december is er een vroegboekkorting, daarna zal een deelname €625,- kosten. 

Deze retraite is Corona-proof. De groep heeft max. 12 deelnemers. 

Wil je meer informatie over het programma van deze retraite? Klik dan hier. Wil je je inschrijven? Vul dan onderstaand formulier in. 

Inschrijven


Staat jouw datum er niet tussen?

Wil jij je graag inschrijven maar staat jouw datum er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor komende evenementen.

Contact opnemen